Nicolae Dică, secundul lui Mirel Rădoi de la echipa naţională mare, a vorbit despre situaţia lui Dennis Man și Valentin Mihăilă, stranierii care evoluează în Serie A la Parma, aflaţi pe lista pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2022, în locul celei pentru EURO U21.Selecţionerul Mirel Rădoi a anunţat azi lista preliminară a stranierilor pe care îi va folosi luna aceasta, în primele meciuri din preliminariile Campionatului Mondial din 2022.
Dennis Man şi Valentin Mihăilă au fost incluși pe lista pentru naţionala de seniori, iar Nicolae Dică, secundul lui Mirel Rădoi, a explicat că cei doi fotbalişti ai Parmei nu vor merge la Campionatul European de Tineret din această vară. "Păi, nu îi vezi acolo... Da. În principiu, asta este decizia", a transmis Dică pentru Telekom Sport.

Cum au ajuns Man și Mihăilă la naţionala mare în loc să meargă la EURO U21! Explicațiile staff-ului echipei naţionale

Fotbal
Edi Iordănescu a anunțat numele stranierilor convocați pentru Liga Națiunilor! Lista preliminară
13/05/2022 LA 11:40
Parma a fost învinsă aseară de Inter, scor 1-2, în etapa a 25-a din Serie A. Dennis Man și Valentin Mihăilă au jucat câte o repriză în confruntarea cu liderul din Italia. Fostul atacant al celor de la FCSB a început în premieră ca titular la Parma, în duelul cu liderul din Serie A, Inter, dar a fost schimbat la pauză chiar de compatriotul Valentin Mihăilă. Întrebat despre cei doi fotbaliști români ai Parmei, Nicolae Dică a vorbit despre situaţia lui Man și a lui Mihăilă:
"Nu mă aşteptam să joace titular Man pentru că din ce vedeam în Italia, echipele pe care le dau ziariştii de acolo Man nu apărea titular, apărea Mihăilă. M-am bucurat pentru evoluţia lui pentru că am văzut la el mai mult curaj faţă de meciurile anterioare. Am văzut o implicare mai mare în joc, a avut şi acest tupeu pozitiv în joc să vină să primească mingea să dea să plece. Dar îmi pare rău că s-a accidentat că eu cred că asta a fost şi motivul pentru care el a fost scos la pauză.
Uşor, uşor i se dă încredere şi el are nevoie de acest lucru. Este un jucător de moral, este un jucător care este şi tânăr şi trebuie să vorbeşti cu el, mereu să îl încurajeze. Eu cred că la Man s-a plătit o sumă foarte mare pe el, este un jucător tânăr şi eu cred că şi antrenorul de la Parma şi cei din conducere vorbesc cu el", a declarat Nicolae Dică pentru sursa citată.
Russian Premier League
Eric Bicfalvi, dublă în victoria lui Ural cu Dinamo Moscova! Ce au reușit ceilalți stranieri
30/04/2022 LA 13:57
Serie B
Detalii de ultimă oră despre viitorul lui Dennis Man după ce Parma a ratat promovarea în Serie A
21/04/2022 LA 07:27