Mutu este singurul jucător român cu peste 100 de goluri în Serie A iar performanțele sale de la Fiorentina nu au fost uitate de club.
Clubul italian i-a urat ”La Mulți Ani” lui Mutu pe contul oficial de Twitter iar urarea a fost urmată de un videoclip în care pot fi văzute unele dintre cele mai frumoase goluri marcate de atacantul român în perioada petrecută pe Artemio Franchi.
Fotbal
Charlie Patino, cel mai bun tânăr din istoria Academiei lui Arsenal, gata de debut!
ACUM 10 MINUTE
De asemenea, UEFA l-a celebrat pe Mutu de ziua sa printr-un videoclip cu golul său marcat pentru Fiorentina în Champions League.

Mutu, despre perioada de la Dinamo: ”Când am ajuns acolo, 10 din 11 jucători erau la națională”

Adrian Mutu a vorbit, chiar de ziua sa, la DigiSport despre perioada petrecută la Dinamo.
"Când eu am ajuns la Dinamo, 10 din 11 jucători erau la echipele naţionale. În afara lui Fouhami, toţi erau la echipe naţionale. Am avut diferite clinciuri, inclusiv cu prietenul meu din platou, Giani Chiriţă, dar constructive”, a afirmat Mutu.
Ce m-a uimit când am ajuns la Dinamo a fost dorinţa aceea incredibilă a echipei de a câştiga. La primul meu meci la Dinamo, nu mai ştiu cu cine am jucat, dar pe tunel echipa adversă se dădea uşor într-o parte, ne lăsau pe noi.
Dinamo era la un alt nivel, impresionant. Atunci câştigat cu 4, 5, 6, 7, 8-0. Să pierdem nu intra în vocabularul nostru", a spus Adrian Mutu.
Serie A
Răzvan Marin i-a cucerit pe fanii lui Cagliari! Ce mesaj în italiană a transmis după meciul cu Lazio
ACUM O ORĂ
Liga
"Ce Barcelona e asta?". Koeman, AMR 3 zile! Spaniolii anunță că soarta olandezului e pecetluită
ACUM O ORĂ