Aflați în izolare la domiciliu, la fel ca toată lumea, Cristiano Ronaldo și Leo Messi au împărtășit cu fanii din mediul online momentele petrecute alături de familie, în jurul mesei sau în grădină.
În cazul lui Leo Messi, fotografia a fost postată pe contul de Instagram al soției sale, Antonela Roccuzzo. Messi și familia sa au stat la soare în grădina din spatele casei, din Barcelona, iar cei 3 copii au fost extrem de încântați de cadourile primite de la "iepuraș". Fotografia familiei Messi a strâns 1 milion de aprecieri. Pe lângă poză, Antonela le-a transmis "Sărbători fericite" urmăritorilor.
Liga
Hazard, întrebat de jurnaliști dacă respectă regimul în carantină. Ce răspuns a dat belgianul
12/04/2020 LA 18:29

Ronaldo a câștigat duelul fotografiilor

În cealaltă "tabără", Cristiano Ronaldo a petrecut tot în familie, în orașul său natal, Madeira.
Cristiano Ronaldo a postat pe Instagram o fotografie de la masa de prânz, alături de Georgina Rodriguez și cei 4 copii.
"Vă dorim tuturor un Paște fericit! Stați acasă", a fost mesajul portughezului. Ținând cont de numărul uriaș de urmăritori ai lui Ronaldo (212 milioane), poza respectivă a ajuns la 6,5 milioane de aprecieri, depășind clar fotografia Antonelei.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Cupa Mondială FIFA
S-a născut la Madrid, dar va juca împotriva Spaniei la Cupa Mondială: "Nu mă simțeam acasă"
ACUM 38 MINUTE
La Liga
Endrick, tot mai aproape de Real Madrid! Florentino Perez a acceptat "clauza anti-Haaland"
ACUM 43 MINUTE