Criza COVID-19 a determinat unul dintre cele mai prestigioase cluburi să intre în dificultate atât intern cât și extern. Este vorba de un val de demisii, dispute între jucători și club dar și de o datorie din ce în ce mai mare, elemente care au creat vremuri tumultoase pe Camp Nou.
Astfel, pentru a face față situației, în cele din urmă jucătorii au acceptat o reducere cu 70% a salariilor, ei subliniind că au fost de acord încă de la început cu o tăiere a salariilor, în ciuda neînțelegerilor cu conducerea. Drept urmare, Barcelona a salvat 14 milioane de euro pe lună prin această decizie, la care se adaugă încă două milioane de la alte secții ale clubului precum futsal, handbal sau baschet. â
Dintr-un buget anual de 1,47 miliarde de euro, 61% mergea către salarii. În sezonul 2018/2019, 541 de milioane de euro au fost cheltuite pe salarii. Dintre acestea 485 de milioane au mers la sportivi, 41 de milioane la staff-ul administrativ și 14 milioane la contribuțiile sociale.
Premier League
Samir Nasri și-a anunțat retragerea din activitate la 34 de ani
ACUM O ORĂ
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
CR7 și-a setat o prioritate după retragere. "Este o modalitate bună de a începe următorul capitol"
ACUM O ORĂ
Premier League
Ce trebuie să îndrepte Jurgen Klopp după egalul cu Brentford și decizia "ciudată” luată în acest joc
ACUM 3 ORE