Impactul avut de internaționalul nostru la Rangers a fost unul imediat, Hagi Jr aducând mult mai multă imaginație în jocul lui Rangers. Capabil să filtreze pase și să își asume rolul de regizor al jocului, fostul jucător al lui Genk a impresionat mai ales prin faptul că lovește la fel de bine mingea cu ambele picioare.
Connor Goldson, turnul de control din apărarea lui Rangers, a vorbit în presa din Scoția despre modul în care Ianis s-a făcut remarcat de colegii săi încă de la primele antrenamente.
"Ianis e bun, are calitate și lovește bine mingea cu ambele picioare. L-am întrebat recent dacă e dreptaci sau stângaci și n-a știut ce să răspundă. Poți vedea cum bate cornere cu stângul, lovituri libere cu dreptul și pur și simplu se vede că are calitate bună în ambele picioare. Poate că mai are nevoie de un pic de timp pentru a se adapta, dar s-a văzut că are calitate", a afirmat Goldson pentru Rangers TV.
Fotbal
Presa din Marea Britanie, cuvinte mari pentru Ianis Hagi: "Creează momente de magie la Rangers"
16/08/2021 LA 16:54

Gerrard, impresionat de faptul că Ianis Hagi lovește mingea cu ambele picioare

Un lucru i-a impresionat pe scoțieni mai mult decât orice: faptul că Ianis lovește la fel de bine mingea cu ambele piciorare. Gerrard e încântat că are un asemenea jucător sub comandă și a explicat cât de greu e pentru orice fotbalist să ajungă la o asemenea abilitate.
"Are două tunuri în picioare, pentru că așa a crescut. Nu știu dacă i se datorează tatălui său sau unuia dintre antrenorii lui sau dacă Ianis însuși a căutat acest lucru. E excelent că, la vârsta lui, are ambele picioare atât de puternice si precise.
Îmi amintesc că eu exersam cu stângul încă de când aveam patru sau cinci ani, iar piciorul meu stâng nici nu se apropie de acuratețea lui. Mă întreb când a început el?! Și a insistat! Oamenii care îl privesc în premieră nu sunt siguri care picior e mai tare. Se simte în largul lui și cu stângul și cu dreptul", a spus Steven Gerrard.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata.
Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Ianis Hagi, dorit cu orice preț de Galatasaray! Prima ofertă a fost refuzată de Rangers
15/08/2021 LA 13:47
Fotbal
Ianis Hagi și-a revenit după accidentare și va juca cu Malmo în Champions League!
09/08/2021 LA 16:23