Mircea Lucescu continuă să fie criticat de ultrașii lui Dinamo Kiev, echipa pe care a preluat-o vara trecută. Antrenorul român a scris istorie pe banca marii rivale Șahtior Donețk, în perioada 2004-2016, motiv pentru care fanii înfocați din Kiev nu îl privesc cu ochi buni.
Cum în Ucraina accesul suporterilor pe stadioane este permis în număr limitat, ultrașii lui Dinamo au profitat de ocazie pentru a-i cere demisia lui "Il Luce" în mod direct.
Astfel, fanii înrăiți ai lui Dinamo Kiev s-au poziționat la tribuna a doua, chiar vizavi de banca tehnică a lui Mircea Lucescu, și au început să protesteze împotriva tehnicianului român, cerându-i demisia.
Copa del Rey
Barcelona, out din Cupa Regelui! Catalanii au pierdut la Bilbao, după prelungiri
ACUM 4 ORE

Cum le-a răspuns Mircea Lucescu ultrașilor lui Dinamo Kiev care îi cereau demisia

Lucescu nu s-a arătat deloc afectat de mesajele lansate de fanii ucraineni și le-a răspuns elegant, salutându-i cu mâna.
Sursa: Romania Fan TV
Antrenorul român a repetat gestul de mai multe ori în prima repriză a meciului din Cupa Ucrainei. Nu este pentru prima oară când Lucescu recurge la acest salut. Tehnicianul lui Dinamo Kiev le-a răspuns suporterilor ucraineni în acest fel și în meciul cu Lviv, din etapa precedentă din campionat.
În meciul din Cupă, Dinamo Kiev s-a impus la loviturile de departajare (scor 4-3), după ce cele două echipe s-au aflat la egalitate, scor 0-0, timp de 120 de minute.
Dinamo Kiev este lider în campionatul Ucrainei, cu un avans de 4 puncte față de eterna rivală Șahtior, după 16 etape.
League Cup
Liverpool s-a calificat în finala Cupei Ligii Angliei, după o victorie lejeră pe terenul lui Arsenal
ACUM 5 ORE
Copa del Rey
Hazard a dus-o pe Real Madrid în sferturile Cupei Regelui! Madrilenii, victorie dramatică la Elche
ACUM 6 ORE