Mircea Lucescu continuă să fie criticat de ultrașii lui Dinamo Kiev, echipa pe care a preluat-o vara trecută. Antrenorul român a scris istorie pe banca marii rivale Șahtior Donețk, în perioada 2004-2016, motiv pentru care fanii înfocați din Kiev nu îl privesc cu ochi buni.
Cum în Ucraina accesul suporterilor pe stadioane este permis în număr limitat, ultrașii lui Dinamo au profitat de ocazie pentru a-i cere demisia lui "Il Luce" în mod direct.
Astfel, fanii înrăiți ai lui Dinamo Kiev s-au poziționat la tribuna a doua, chiar vizavi de banca tehnică a lui Mircea Lucescu, și au început să protesteze împotriva tehnicianului român, cerându-i demisia.
Fotbal
Calificare cu emoții pentru FCSB în Cupa României! Roș-albaștrii, egalați după ce au condus cu 3-0
ACUM 18 MINUTE

Cum le-a răspuns Mircea Lucescu ultrașilor lui Dinamo Kiev care îi cereau demisia

Lucescu nu s-a arătat deloc afectat de mesajele lansate de fanii ucraineni și le-a răspuns elegant, salutându-i cu mâna.
Sursa: Romania Fan TV
Antrenorul român a repetat gestul de mai multe ori în prima repriză a meciului din Cupa Ucrainei. Nu este pentru prima oară când Lucescu recurge la acest salut. Tehnicianul lui Dinamo Kiev le-a răspuns suporterilor ucraineni în acest fel și în meciul cu Lviv, din etapa precedentă din campionat.
În meciul din Cupă, Dinamo Kiev s-a impus la loviturile de departajare (scor 4-3), după ce cele două echipe s-au aflat la egalitate, scor 0-0, timp de 120 de minute.
Dinamo Kiev este lider în campionatul Ucrainei, cu un avans de 4 puncte față de eterna rivală Șahtior, după 16 etape.
Fotbal
Nicolae Stanciu, impecabil în Cupa Cehiei! Cum a calificat-o pe Slavia Praga în optimi
ACUM 2 ORE
Fotbal
Mitriță, gol cu fața pentru PAOK într-o victorie obținută greu
ACUM 2 ORE