PSG avea un avans de 12 puncte față de ocupanta locului secund, Marseille, când sezonul a fost oprit de guvern. Parizienii aveau și un meci în plus. Deocamdată nu se știe dacă vor exista echipe retrogradate în Ligue 2, echipele clasate pe ultimele locuri, Nimes, Amiens și Toulous, așteptându-și soarta.
UEFA a cerut campionatelor să decidă cine se califică pentru Champions și Europa League, dar totul trebuie făcut în baza meritelor sportive și nu trebuie să fie o percepție publică privind posibile decizii care să nu fie juste. Astfel, PSG fiind numită campioană în Franța având un avans de 12 puncte, creează un procedent important pentru Liverpool.
Formația lui Jurgen Klopp are un avans de 25 de puncte și va fi aproape sigur campioană. Dacă Premier League nu va mai fi reluat, decizia logică, mai ales după ce s-a întâmplat în Franța, este acordarea titlului echipei lui Jurgen Klopp.
Romanian Liga I
FCSB - CFR Cluj, derby-ul primei etape din 2022 a Ligii 1! Echipele probabile
ACUM 2 ORE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Jurgen Klopp nu renunță! Ce a spus despre lupta pentru titlul de campioană în Premier League
ACUM 3 ORE
Fotbal
Mbappe l-a întrebat pe Ibrahimovic dacă să meargă sau nu la Real Madrid! Ce a răspuns suedezul
ACUM 13 ORE