Articol scris de Andrei Bobeică
Joaquin Caparros este omul care a transformat Armenia, echipa care este pe primul loc în grupa României, cu maxim de puncte după primele 3 partide din preliminariile Campionatului Mondial din 2022.

Daum, ales de FRF în fața lui Joaquin Caparros

Fotbal
Reacția lui Tuchel despre Superliga Europeană: "Poate ar fi bine să facem un pas în spate"
ACUM 32 MINUTE
Dan Alexa a povestit pentru Telekomsport că Joaquin Caparros a fost pe lista FRF-ului.
„A fost un rezultat neaşteptat în Armenia. Îl ştiam pe Caparros. A fost şi pe lista scurtă a naţionalei României, chiar înainte de Daum, dacă nu mă înşel. Era Caparros pe lista scurtă ca să-l luăm noi la naţională. Aveam un preparator spaniol şi de atunci mi-a zis «Dacă vine Caparros la naţionala României, o să vedeţi o schimbare incredibilă». Armenia a arătat foarte bine. Nu doar că a învins, ci a şi impus ritmul jocului cu noi”, a declarat Dan Alexa pentru sursa citată.

Alexa îl susține pe Rădoi în continuare

Printre vocile care îl contestă, Mirel Rădoi are și oameni care îl susțin în continuare. Unul dintre ei este Dan Alexa.
"Îl sprijin pe Rădoi. Ce a făcut Rădoi, nu a făcut nimeni. Încearcă să schimbe filosofia de joc. Cu siguranţă nu e uşor. E criticat pentru schimbări, dar ştiu antrenori la echipa naţională care au greşit mai multe schimbări decât Rădoi. Sunt alături de Rădoi, e acelaşi care ne-a dus în semifinalele EURO U21.", a adăugat Alexa.
Champions League
Cum va arăta noul format din Champions League! UEFA a făcut marele anunț
ACUM O ORĂ
Fotbal
Bruno Fernandes nu este de acord cu Super Liga Europeană! Ce a scris starul lui United
ACUM 2 ORE