Întâlnirea dintre Jorge Messi, tatăl şi agentul jucătorului, cu preşedintele clubului, Bartomeu, s-a încheiat miercuri seară târziu. Iar rezultatul e unul incert, discuțiile urmând să continue și azi.
Bartomeu a încercat să prezinte o ofertă de prelungire, însă Jorge Messi nici nu a vrut să audă. Acestuia i s-a părut că există o fractură de logică în demersul catalanilor, în contextul în care atacantul sud-american a fost extrem de categoric în ceea ce privește viitorul său.
"Dacă Leo a spus clar că nu vrea să rămână nici măcar anul acesta, cum puteți să vă gândiți la așa ceva, că va accepta într-un final să semneze un nou contract?", i-a spus tatăl lui Messi lui Bartomeu, conform Mundo Deportivo.
Fotbal
Gala The Best FIFA Football Awards. Lewandowski, cel mai bun jucător al lumii în 2021
ACUM 18 ORE

Bartomeu l-a îmbunat, totuși, pe tatăl lui Messi

Sursa citată mai notează că Bartomeu a decis, în ciuda sfaturilor primite, să nu meargă însoțit de vreun avocat la ședința cu Jorge Messi. El l-a avut alături doar pe , pentru a le transmite apropiaților lui Lionel un mesaj clar: Barcelona e o familie, iar membrii ei, chiar dacă au păreri divergente uneori, sunt capabili să discute bărbătește și să rezolve problemele existente în interior.
Tactica lui Bartomeu a funcționat destul de bine, dar până la un punct. Concret, jurnaliștii din Spania și din Argentina vorbesc despre faptul că șansele ca decarul sud-american să rămână la clubul de pe Camp Nou și în sezonul viitor au crescut exponențial.
Marea problemă a catalanilor e însă reprezentată de faptul că în acest moment șansele ca Messi să își pună semnătura pe un nou contract cu gruparea de pe Camp Nou sunt nule. El nu mai pare atât de decis să vizeze transferul încă de acum, dar sub nicio formă nu își va prelungi înțelegerea scadentă în vara viitoare. Ca atare, în iarnă, argentinianul poate semna cu City din postura de jucător intrat în ultimele șase luni de contract și va ajunge pe Etihad, sub comanda lui Guardiola, din sezonul 2021-2022.
Ligue 1
Noi detalii privind accidentarea lui Neymar! Când ar putea reveni starul lui PSG pe gazon
13/01/2022 LA 11:39
Liga
Ce atitudine avea Messi în duelurile din El Clasico! Dezvăluirile unui fost portar de la Real Madrid
11/01/2022 LA 13:27