Deși nordul este cel mai afectat de coronavirus, oamenii de pe tot teritoriul Italiei au devenit extrem de precauți și și-au dat seama că doar respectând cu strictețe sfaturile autorităților pot să stopeze virusul.
Împrumutat de Lecce la Perugia (regiunea Umbria), Romario Benzar a vorbit despre situația din "Cizmă" și a dezvăluit că cei mai mulți dintre italieni au devenit extrem de conștienți că, doar dacă vor sta în autoizolare, pot stopa răspândirea COVID-19.
"Avem deja 17 zile de când stăm la izolare. Situația nu este deloc plăcută. Cred că am cel puțin o săptămână de când n-am mai văzut un om pe strada. Stau pe balcon și mă mai uit așa pe stradă. Lumea este speriată, deși la început totul a fost văzut ca o glumă.
Romanian Liga I
CSU Craiova - Rapid 1-0 | Oltenii au obținut o victorie mare în primul deby din Liga 1 al anului
ACUM O ORĂ
Mă joc cu copilul, fac antrenamente. Am început să fac antrenamente fizice pe scara blocului. Este foarte greu să te pregătești singur acasă. Îmi este dor de fotbal, vă dați seama, de antrenamente. Le transmit tuturor românilor să respecte regulile și să stea în casă", a spus Benzar la Digi Sport.
Italia este cea mai afectată țară din Europa din punct de vedere al coronavirusului. Până miercuri seară, autoritățile raportaseră 74.386 de cazuri de COVID-19, 7503 persoane pierzându-și viața.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Rezumatul partidei Southampton - City! "Sfinții" au obținut un punct mare, rezistând eroic pe final
ACUM 2 ORE
Fotbal
Armstrong, intrare "criminală" asupra lui Laporte, în Southampton-City! Arbitrul i-a dat doar galben
ACUM 2 ORE