Getty Images

Cum se comportă oamenii din Perugia, de teama coronavirus. Dezvăluirea lui Romario Benzar

Cum se comportă oamenii din Perugia, de teama coronavirus. Dezvăluirea lui Romario Benzar

26/03/2020 la 08:36Actualizare 26/03/2020 la 08:38

Italienii au devenit mult mai responsabili, după ce au înțeles cât de periculos este COVID-19. Romario Benzar a dezvăluit că de mai bine de o săptămână nu a văzut vreun om pe stradă în Perugia, orașul în care locuiește.

Deși nordul este cel mai afectat de coronavirus, oamenii de pe tot teritoriul Italiei au devenit extrem de precauți și și-au dat seama că doar respectând cu strictețe sfaturile autorităților pot să stopeze virusul.

Împrumutat de Lecce la Perugia (regiunea Umbria), Romario Benzar a vorbit despre situația din "Cizmă" și a dezvăluit că cei mai mulți dintre italieni au devenit extrem de conștienți că, doar dacă vor sta în autoizolare, pot stopa răspândirea COVID-19.

"Avem deja 17 zile de când stăm la izolare. Situația nu este deloc plăcută. Cred că am cel puțin o săptămână de când n-am mai văzut un om pe strada. Stau pe balcon și mă mai uit așa pe stradă. Lumea este speriată, deși la început totul a fost văzut ca o glumă.

Italia este cea mai afectată țară din Europa din punct de vedere al coronavirusului. Până miercuri seară, autoritățile raportaseră 74.386 de cazuri de COVID-19, 7503 persoane pierzându-și viața.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.