COVID-19 a semănat panică în Europa, mii de oameni pierzându-și viața. În marea lor majoritate bătrâni, cu sistemul imunitar scăzut, care aveau și alte suferințe. Acest detaliu i-a făcut pe mulți tineri să se comporte iresponsabil și să trateze totul iresponsabil, considerând că pentru ei pericolul nu e atât mai mare. Nimic mai fals: dincolo de faptul că pot transmite mai departe virusul, acesta e extrem de periculos și pentru persoanele tinere. În acest sens stau două mărturii ale unor fotbaliști, aflați în plenitudinea forțelor fizice.
Lee Duffy, atacantul de 28 de ani care a evoluat în trecut pentru Shelbourne, a fost atât de afectat de coronavirus încât nu a putut respira fără ajutor timp de mai multe zile.
"După cum câțiva dintre voi știți, am fost testat pozitiv cu COVID-19 în urmă cu două săptămâni. Am petrecut 8 zile în spital conectat la oxigen deoarece nu mai puteam să respir pe cont propriu. M-am temut pentru că nu știam ce urmează. Din fericire, am trecut peste și acum am început să mă simt mai bine. Sfatul meu este să nu luați situația în gluma, este extrem de serioasă", a povestit Lee Duffy pe pagina sa de Twitter.
UEFA Europa Conference League
Istvan Kovacs, criticat de antrenorul lui Feyenoord! Ce i-a reproșat Arne Slot arbitrului român
ACUM 34 MINUTE

Luca Kilian, primul jucător din Bundesliga testat pozitiv cu coronavirus

Tânărul fundaș german al celor de la Paderborn, Luca Kilian, a fost testat pozitiv cu coronavirus, fiind primul jucător din Bundesliga care a fost infectat cu virusul. Vestea a venit după ce Bundesliga a ezitat să amâne etapa de acum două weekenduri, însă până la urmă a cedat.
Cei de la Padeborn au confirmat diagnosticul primit de Kilian cu mai puțin de 24 de ore înainte de momentul în care ar fi trebuit să aibă loc meciul cu Fortuna Dusseldorf.
"A început la 10 marrie, cu o mică iritare a gâtului. A doua zi m-a durut capul, dar am continuat să mă antrenez. La 12 martie, am avut primele bufeuri şi o zi mai târziu febra a devenit puternică. Febră şi un tremurat puternic. În acel moment, mi-a fost cu adevărat frică prima dată. A fost nevoie de patru zile pentru ca febra să scadă şi, din acel moment, zi de zi am fost mai bine. Pot acum să împărtăşesc experienţa mea: sunt sportiv şi în formă, dar a trebuit să lupt din greu contra virusului. Pentru cei cu altă patologie, asta le poate pune viaţa în pericol", a declarat Kilian, în vârstă de 20 de ani, pentru publicaţia Westfalen-Blatt, citată de lequipe.fr.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Bundesliga
Robert Lewandowski a decis să părăsească Bayern după o eroare uriașă a conducerii bavarezilor
ACUM O ORĂ
Serie A
Deja campion al României, Adiță Păun a sărbătorit titlul Milanului pe stadion și în piața Domului
ACUM 2 ORE