Actualmente jucător la Manchester United, Ronaldo tocmai a atins bornă de 800 de goluri în carieră, ba mai mult, a și depășit-o. Cele două goluri din partida cu Arsenal Londra au contat decisiv în stabilirea noului record mondial.
În afară faptului că portughezul are gena bună, este recunoscut faptul că este ambiția întruchipată. Ambiția de a fi cel mai bun. Și asta s-a constatat de-a lungul timpului prin miile de ore petrecute în sălile de sport, indiferent de tentațiile zilelor noastre. Asta denotă profesionalismul, consecvență și loialitatea fotbalistului față de meseria care l-a consacrat.
Cele mai recente detalii despre organismul acestuia scot în relief aspecte uluitoare. Este jucătorul cu cel mai mic procent de grăsimecorporală. Doar 7%, față de media de 10% a sportivilor de vârstăapropiată lui, dar și cu un procent de masămusculară de 50%, cu 4 procente mai mult decât media generală.
Premier League
Roy Hodgson, varianta aleasă de Watford! Va reuși tehnicianul să le salveze pe "Viespi"?
ACUM 18 MINUTE

Care sunt principalele tipuri de exerciții practicate de Cristiano Ronaldo în sala de sport?

Nu numai că portughezul se antrenează cot la cot cu coechipierii săi, dar este renumit pentru orele extra petrecute pe terenul de fotbal. Fie căexersează loviturile libere, pe cele de la 11 metri, fie că își dedică timpul exercițiilor cardio.
Nu puțini jucători menționează aceste aspecte pe blogurile sau paginile lor media, în diferite emisiuni televizate sau interviuri cu presă. Foștii săi coechipieri de la Juventus, de exemplu, au fost marcați de devotamentul portughezului, despre care spuneau că la fiecare antrenament vine primul și pleacă ultimul.
Dacă am încerca să căutăm scuze referitoare la faptul că este bogat și că utilizează cele mai bune biciclete fitness sau că frecventează cele mai sofisticate săli de sport dotate cu benzi de alergat performante, am cădea ușor ușor în penibil. Mulți alți fotbalișți au avut bani, însă viață extrasportiva, care a presupus consum de alcool, tutun și nopți pierdute, le-a provocat un final de carieră mai rapid decât ar fi trebuit.
Concluzia este că numai și numai ambiția te ajută să ajungi ceea ce-ți dorești. Banii pot fi doar unealtă care ar putea inlesi drumul spre succes, folosiți, desigur, cu discernământ.

Cum reușește Cristiano Ronaldo să evite accidentările?

Odată cu trecerea timpului organismul îmbătrânește și are nevoie de susținerea noastră prin intermediul unei alimentații corespunzătoare. De exemplu, corpul nostru produce doar aminoacizii neesențiali, în schimb trebuie să-i aducem din exterior pe cei esențiali, din plante sau din sucurile acestora.
Trebuie evitat, în schimb, consumul de sucuri din comerț. Conform interviului cu presă de la ultimul campionat european, Ronaldo a refuzat să apară lângă cele două doze de Coca Cola, confirmând că nu este consumator, îndemnând lumea să consume doar apă!
Cochetând cu o alimentație sănătoasă, bazată pe extragerea informațiilor corecte, dar și cu o viață sportivă de necontestat, Cristiano Ronaldo reușește să se mențină încă, la cel mai înalt nivel, fără accidentări.
Cum o accidentare severă te poate scoate din circuit o perioada bună de timp, cum a fost cazul brazilianului Ronaldo sau a altor jucători emblematici, este imperativ pentru un jucător de talia lui Cristiano să își cunoască fiecare parte a corpului.
Antrenamentele sale sunt extrem de diversificate și vizează atât musculatura, cât și articulațiile, tendoanele și ligamentele. Faptul că are o detenta impresionantă este rezultatul muncii enorme din spatele zilelor de antrenament.
Concluzionand, putem spune că un lucru este cert. Numai cine vrea, poate. Și numai cine e capabil să se informeze corect și să lupte împotriva nenumăratelor tentații nocive, poate ajunge un sportiv de performanță.
Ronaldo nu este numai un jucător de fotbal. Este o emblemă a sportului, a fotbalului. Este modelul tuturor adolescenților care încearcă să performeze, care pornesc pe un drum greu, dar atât de frumos…
Fotbal
EXCLUSIV | Denis Alibec a ajuns în Grecia, unde ar putea semna cu Atromitos
ACUM 2 ORE
Liga
Agentul lui Dembele, sunat de reprezentantul unui club uriaș! Ziariștii au surprins momentul
ACUM 14 ORE