Ligile pot opta pentru folosirea noii reguli direct din acest sezon sau din stagiunea următoare. Printre noile prevederi este inclusă și cea menită să facă diferența umăr și mână. Astfel, de acum încolo, va fi luată în considerare ”linia tricoului” pentru a se stabili dacă a fost henț sau mingea a fost lovită cu umărul.
Președintele federației irlandeze, Patrick Nelson, a explicat importanța schimbării la conferința recentă a IFAB: ”Umărul nu poate mări circumferința corpului în timp ce brațele da”.
Linia tricoului reprezintă practic locul în care se termină mâneca tricoului. Ea va deveni astfel un loc extrem de important pentru arbitrii, orice minge care atinge jucătorii mai jos fiind pasibilă de henț.
Serie A
"Bijuteria Mihăilă străluceşte și vede Champions League". Românul, aproape de lovitura carierei
ACUM 20 MINUTE
Jonathan Ford, președintele federației galeze, a explicat că această schimbare ”este practic o clarificare privind unde se încheie practic brațul și unde se încheie umărul”.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Liverpool are viitorul asigurat! Un puști de 16 ani, integralist pentru "cormorani" în Cupa Ligii
ACUM 34 MINUTE
Premier League
Dezastru pentru Rafa Benitez: mai mult de jumătate dintre titularii lui Everton sunt accidentați
ACUM O ORĂ