Ligile pot opta pentru folosirea noii reguli direct din acest sezon sau din stagiunea următoare. Printre noile prevederi este inclusă și cea menită să facă diferența umăr și mână. Astfel, de acum încolo, va fi luată în considerare ”linia tricoului” pentru a se stabili dacă a fost henț sau mingea a fost lovită cu umărul.
Președintele federației irlandeze, Patrick Nelson, a explicat importanța schimbării la conferința recentă a IFAB: ”Umărul nu poate mări circumferința corpului în timp ce brațele da”.
Linia tricoului reprezintă practic locul în care se termină mâneca tricoului. Ea va deveni astfel un loc extrem de important pentru arbitrii, orice minge care atinge jucătorii mai jos fiind pasibilă de henț.
Fotbal
Camerun și Burkina Faso merg mai departe, în timp ce Insulele Capului Verde se află în așteptare
ACUM 33 MINUTE
Jonathan Ford, președintele federației galeze, a explicat că această schimbare ”este practic o clarificare privind unde se încheie practic brațul și unde se încheie umărul”.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Rapid a făcut un nou transfer! Un argentinian polivalent va evolua pentru giuleșteni
ACUM 37 MINUTE
Romanian Liga I
2 dintr-o lovitură! Dinamo continuă campania de transferuri pentru a se salva de la retrogradare
ACUM 2 ORE