Leo Messi a părăsit Barcelona după mai bine de 20 de ani și este noul jucător al lui PSG. Messi a însemnat enorm pentru clubul catalan și este cel mai important jucător din istoria clubului.
672 de goluri a înscris superstarul argentinian pentru Barcelona! Fiind fotbalistul care a înscris cele mai multe goluri pentru un singur club, dintre cele 5 campionate cele mai puternice din Europa. Mai mult, a lăsat în spate zeci de recorduri care cu greu vor fi egalate de alți fotbaliști.
În cadrul conferinței de presă de la Parc des Princes, fostul jucător al Barcelonei a vorbit despre cum se va simți în cazul în care va trebui să joace împotriva fostei sale echipe.
Ligue 1
Messi, adio revenire la Barcelona! Va cumpăra 35% din acțiunile clubului la care va juca din 2023
17/05/2022 LA 06:19
"Înainte să plec și să nu știu unde voi ajunge, le-am spus fanilor că mereu le voi fi recunoscător. Au fost mulți ani. Știam că voi veni la o echipă puternică și că mă voi lupta pentru Champions League. Știu și ei asta. Vreau să îmi ating în continuare țelurile. Nu am avut niciun dubiu că PSG vrea să devină din ce în ce mai mare.
Nu știu dacă ne vom întâlni vreodată (n.r. cu Barcelona). Sper că vor fi spectatori când se va întâmpla lucrul acesta. Pe de altă parte, va fi foarte ciudat să joc acasă în alt tricou. E fotbal, orice se poate întâmpla, vom vedea", a răspuns fostul decar de pe Camp Nou.
Messi a cucerit nu mai puțin de 35 de trofee în tricoul blaugrana.
https://i.eurosport.com/2021/08/09/3199155.png

ȘEICUL LUI PSG A DAT DE ÎNȚELES CĂ MBAPPE RĂMÂNE LA PSG

În ultima perioadă, Kylian Mbappe a fost subiectul multor zvonuri privind un viitor transfer de la PSG. Odată cu venirea lui Leo Messi pe Parc des Princes, această discuție s-a intensificat și mai mult.
Fair Play-ul Financiar, care nu ar permite echipei pariziene să plătească trei vedete mondiale, a fost un factor care a dat drumul mai multor speculații.
Șeicul Nasser Al-Khelaifi a vorbit încă o dată despre viitorul starul francez Kylian Mbappe, în cadrul conferinței de prezentare a lui Messi la PSG.
"Cred că toată lumea știe viitorul lui Kylian: este parizian. El vrea să câștige trofee, a vrut o echipă competitivă. Acum cred că o avem pe cea mai bună din lume. Acum nu mai există nici o scuză pentru el să facă altceva", a declarat președintele lui PSG.
Premier League revine din 13 august la Eurosport și pe Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2021/08/08/3198122.jpg
Liga
Messi, așteptat înapoi la Barcelona! Anunțul tatălui său care le dă speranțe fanilor din Spania
15/05/2022 LA 16:31
Ligue 1
"Meciul cu Real Madrid ne-a ucis!" Mărturisirea unui fotbalist de la PSG după egalul cu Troyes
09/05/2022 LA 07:51