Astăzi, de la ora 11:00, pe Arena Națională, a avut loc Adunarea Generală a Federației Române de Fotbal, eveniment în cadrul căruia Răzvan Burleanu a fost reales în funcția de președinte al forului, pentru al treilea mandat consecutiv.
Cu ocazia Adunării Generale, oficialii FRF au anunțat și faptul că formatul Cupei României va fi schimbat. Managerul de competiții al forului național, Felix Grigore, a explicat cum va arăta competiția în viitor.
Reprezentantul Federației a menționat că noul format a fost realizat în colaborare cu HyperCube, firmă care colaborează și cu UEFA.
Bundesliga
Lewandowski și Haaland, bătuți. Nkunku, desemnat jucătorul sezonului în Bundesliga
ACUM 2 MINUTE
"Din punct de vedere al competițiilor, am trecut prin modificări semnificative în ultimii ani, așa cum ne-am asumat. Am lucrat în ultimul an la câteva elemente cheie. În primul rând, avem Cupa României. E o structură optimizată, concepută alături de partenerii de la firma olandeză HyperCube, companie care a lucrat la formatele de Champions League. Noul format a fost validat. Ne bucurăm că am avut suportul dumneavoastră și vă mulțumim!
Competiția propune un nou format pentru toate echipele angrenate, cu cele mai bune 24 de echipe repartizate în patru grupe, într-un format modern, prin care ne propunem să revitalizăm această competiție istorică.
Ne propunem o structură care să aducă mai mulți suporteri pe stadioane, să crească audiențele TV, să aducă mai multe venituri din sponsorizări și, de ce nu, să ofere un nivel mai bun de joc. Toate acestea, într-un format ușor de integrat în calendarul național și internațional", a declarat Felix Grigore.
Citește și:

4 echipe rămase în lupta pentru Cupa României în sezonul 2021/22

Actualul sezon de Cupa României a ajuns la faza semifinalelor. FC Voluntari, FC Argeș, Universitatea Craiova și Sepsi Sf. Gheorghe se vor duela în următoarea lună, în sistem tur - retur, pentru un loc în finala competiției, care va avea loc pe 19 mai.
Programul semifinalelor Cupei României:
19 aprilie, ora 20:00
  • FC Voluntari - FC Argeș
20 aprilie, ora 19:30
  • Sepsi Sf. Gheorghe - Universitatea Craiova
11 mai, ora 18:00
  • FC Argeș - FC Voluntari
  • Universitatea Craiova - Sepsi Sf. Gheorghe
Turneul ATP de la Monte Carlo e în direct, în fiecare zi, pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Premier League
Mbappe, răspunsul lui Liverpool la transferul lui Haaland? Anunțul făcut de Jurgen Klopp
ACUM 16 MINUTE
Premier League
Scandal uriaș la Arsenal, după eșecul cu Newcastle! Unul dintre lideri și-a făcut praf coechipierii
ACUM 34 MINUTE