Camerun, țara gazdă a Cupei Africii pe Națiuni, obținuse deja calificarea în fazele eliminatorii, după primele două partide. În ultimul meci din faza grupelor, camerunezii au încheiat la egalitate, scor 1-1, cu naționala Insulelor Capului Verde.
Camerun a deschis scorul în minutul 39 prin Aboubakar, după o încercare nereușită a celor din Insulele Capului Verde de a respinge balonul. În minutul 53, aceștia au egalat prin mijlocașul lui Olympiakos, Garry Rodrigues, care a înscris cu călcâiul, în urma centrării lui Kenny Santos.
Ligue 1
Mbappe își va reînnoi contractul cu PSG! "Decizia a fost deja luată". Când este așteptat anunțul
ACUM 29 MINUTE
În ciuda faptului că au dominat categoric, camerunezii nu au reușit să se impună, iar partida s-a terminat 1-1.
Citește și:

Cupa Africii | Camerun și Burkina Faso ocupă primele două poziții în Grupa A

În celălalt meci al grupei, disputat de la aceeași oră, Burkina Faso a încheiat la egalitate cu codașa grupei, Etiopia. Burkina Faso a deschis scorul în minutul 24 prin Cyrille Bayala, care l-a lobat pe portarul advers Shakno.
În minutul 49, un apărător din Burkina Faso a atins balonul cu mâna, dar arbitrul partidei a lăsat jocul să continue. După consultarea VAR, centralul din Mauritius a dictat lovitură de la 11 metri, iar căpitanul Getaneh Kebede a restabilit egalitatea. În cele din urmă, reușita lui Kebede a adus și unicul punct al țării sale la ediția din acest an a Cupei Africii.
În urma celor două rezultate, Camerun și Burkina Faso sunt echipele care termină pe primele două poziții ale Grupei A. Burkina Faso și Insulele Capului Verde au terminat cu câte 4 puncte, dar Burkina Faso merge mai departe grație victoriei cu 1-0 din confruntarea directă.
Acum, Insulele Capului Verde așteaptă și rezultatele din celelalte grupe, având șansa de a rămâne în competiție, deoarece cele mai bune patru echipe care se clasează pe locul 3 vor merge mai departe în Cupa Africii pe Națiuni.
Clasament Grupa A
  • 1. Camerun 7p
  • 2. Burkina Faso 4p
  • 3. Insulele Capului Verde 4p
  • 4. Etiopia 1p
Mâine vor avea loc ultimele partide ale grupei B (Malawi-Senegal și Zimbabwe-Guineea, ora 18:00) și ale grupei C (Gabon-Maroc și Ghana-Insulele Comore, ora 21:00).
Premier League
Câți bani încasează fiecare club din Premier League pentru locurile ocupate la finalul sezonului
ACUM O ORĂ
Premier League
Phil Foden, cel mai bun tânăr jucător din Premier League
ACUM O ORĂ