Ross Barkley, marcatorul singurului gol în partida din sferturile Cupei Angliei, a dezvăluit cuvintele dure pe care managerul lui Chelsea le-a folosit, în dorința de a-și trezi la realitate jucătorii:
Ne-a spus că nu suntem demni să purtăm emblema lui Chelsea, din cauza jocului nostru modest. Trebuia să fim mai vocali pe teren, să fim mai atenți la ultima pasă și să facem diferența. Nu ne-am ridicat la cel mai înalt nivel astăzi. Sunt foarte multe lucruri pe care le puteam face mai bine. Trebuie să menținem această motivație de învingători. Nu am pierdut vreun meci de când s-a reluat sezonul, iar calificarea în semifinalele Cupei Angliei reprezintă cel mai important lucru. | Ross Barkley

Cupa Angliei | Leicester - Chelsea 0-1. Londonezii s-au calificat în semifinale

Copa del Rey
Barcelona, out din Cupa Regelui! Catalanii au pierdut la Bilbao, după prelungiri
ACUM 3 ORE
Ross Barkley s-a aflat printre cei 3 jucători introduși pe teren de Frank Lampard la pauza meciului cu Leicester. Mijlocașul a făcut diferența în minutul 63, când a reluat din cădere centrarea trimisă de Willian. A fost a 3-a victorie din tot atâtea posibile pentru Chelsea, de la reluarea fotbalului, după cele două succese din Premier League, cu Aston Villa (2-1) și Manchester City (2-1).
Formația pregătită de Frank Lampard va evolua în semifinalele Cupei Angliei împotriva lui Manchester United, care s-a impus în extra-time pe terenul lui Norwich (2-1). Manchester City și Arsenal se vor lupta pentru un loc în finală, în cealaltă semifinală.
În Premier League, Chelsea se luptă pentru un loc de UEFA Champions League. Cu 7 etape rămase până la finalul sezonului, trupa londoneză se află pe locul 4, la un singur punct în spatele lui Leicester, echipa care completează podiumul. Chelsea este urmată în clasament de Wolves, care are 2 puncte mai puțin, dar și un meci în plus.
https://i.eurosport.com/2020/06/29/2840949.jpg
League Cup
Liverpool s-a calificat în finala Cupei Ligii Angliei, după o victorie lejeră pe terenul lui Arsenal
ACUM 5 ORE
Copa del Rey
Hazard a dus-o pe Real Madrid în sferturile Cupei Regelui! Madrilenii, victorie dramatică la Elche
ACUM 6 ORE