Ole Gunnar Solskjaer a schimbat semnificativ echipa pentru deplasarea de la Luton după înfrângerea cu Crystal Palace iar United a avut parte de o primă repriză ștearsă cu nume precum Mata, Lingard sau Ighalo pe teren. Cu toate acestea, diavolii au deschis scorul chiar înainte de pauză după ce Brandon Williams a fost faultat în careu.
Juan Mata a transformat fără probleme lovitura de pedeapsă și United deschidea scorul în minutul 44 fără să fi impresionat neapărat.

Greenwood și Rashford aduc siguranța victoriei

Romanian Liga I
E deja Dan Petrescu la "cuțite" cu oficialii CFR-ului? "Nu știu cine e, nu l-am adus eu"
ACUM O ORĂ
În a doua repriză meciul a curs în același ritm iar remarcat s-a făcut Dean Henderson, cel care a avut o intervenție esențială în chiar primul său meci în tricoul diavolilor. Evoluția sa foarte bună din această seară îi va da de gândit cu siguranță lui David de Gea dar mai ales lui Solskjaer
În minutul 80 Solskjaer i-a introdus pe Bruno Fernandes, Marcus Rashford și Mason Greenwood iar ecuația partidei s-a schimbat radical. Rashford a marcat după o pasă inteligentă de la Greenwood pentru ca în finalul meciului să marcheze și Greenwood pentru a asigura calificarea. Nu a fost o victorie glorioasă, însă a fost una meritată.

Rezultatele serii în Cupa Ligii

Leyton Orient - Tottenham amânat
Newport - Watford 3-1
West Brom - Brentford 2-2 (4-5 d.p.)
West Ham - Hull 5-1
Luton - Manchester United 0-3
Romanian Liga I
Câți bani ar vrea Dario Bonetti pentru a semna rezilierea contractului cu Dinamo
ACUM O ORĂ
Premier League
"Mi-am pierdut slujba ieri, acum vreți să vorbim despre titlu?". Solskjaer, reacție sarcastică
ACUM 2 ORE