Federația internațională de fotbal (FIFA) a prezentat primul cântec oficial dedicat Cupei Mondiale 2022, "Hayya Hayya (Better Together)", vineri, înaintea tragerii la sorți a grupelor turneului final din Qatar.
După Shakira, în 2010, Jennifer Lopez, în 2014, și Will Smith, în 2018, FIFA l-a ales pe starul american Trinidad Cardona pentru a interpreta muzica oficială a Mondialului din Qatar, care va cuprinde o selecție de melodii dedicate marelui eveniment fotbalistic programat între 21 noiembrie - 18 decembrie în emiratul din Golful Persic.
Tânărul solist din Statele Unite, în vârstă de 22 ani, îi are alături pe fenomenul afrobeat Davido și pe cântăreața qatariană Aisha, în videoclipul melodiei "Hayya Hayya" postat pe site-ul oficial al forului fotbalistic mondial.
Cupa Mondială FIFA
Ronaldinho are două favorite pentru CM din Qatar! Ce selecționer l-a impresionat
11/04/2022 LA 10:59
"Reunind voci din America, Africa și Orientul Mijlociu, cântecul simbolizează modul în care muzica și fotbalul pot aduce lumea împreună. Ca parte a noii strategii muzicale a FIFA, coloana sonoră va include mai multe piese care vor cufunda fanii în atmosfera Cupei Mondiale mai mult ca niciodată până acum", a precizat directorul comercial al FIFA, Kay Madati, citat de Agerpres.
Cu influențe R&B și reggae, piesa "Hayya Hayya (Better Together)" va fi interpretată în premieră în public vineri seară, în cadrul tragerii la sorți a grupelor CM 2022 (19:00, ora României).
Citește și:
CARE A FOST CEL MAI TARE IMN AL CAMPIONATELOR MONDIALE?
Cupa Mondială FIFA
Nicio modificare la CM din Qatar! FIFA dezminte zvonurile privind schimbarea duratei meciurilor
06/04/2022 LA 14:08
Cupa Mondială FIFA
Cine are cele mai mari șanse să devină golgheterul CM din Qatar! Mbappe, doar al treilea
04/04/2022 LA 07:07