Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Alertă în Anglia! Un titular din naționala lui Southgate s-a operat și ar putea rata Mondialul

Nicu Savin

Publicat 06/10/2022 la 17:30 GMT+3

Gareth Southgate are deja o mare problemă în privința alcătuirii lotului Angliei pentru Campionatul Mondial din Qatar. Kyle Walker, unul dintre preferații selecționerului Albionului, a suferit o intervenție chirurgicală și nu se știe dacă se va recupara la timp pentru a juca la turneul final.

Gareth Southgate is under pressure but it's all part of the plan

Credit imagine: Getty Images

Anglia este una dintre echipele cu pretenții la Campionatul Mondial, existând așteptări imense de la Harry Kane & Co, mai ales după ce anul trecut naționala Albionului a jucat finala la EURO. Gareth Southgate trebuie să anunțe lotul de 26 de jucători pe care îi va lua în Qatar până pe 13 noiembrie, dar selecționerul are deja emoții serioase.
Kyle Walker, fundașul lui Manchester City a fost operat marți în zona inghinală și este în pericol de a rata participarea la turneul final. Fundașul a ieșit accidentat din derby-ul cu Man United și a ajuns pe masa de operație, iar Guardiola a dezvăluit că acesta va lispi o vreme de pe teren, fără să specifice perioada.
"Va rămâne o vreme afară. Nu știu cât timp va lipsi. Trebuie să vorbim cu medicii. Știu cât de importantă este Cupa Mondială pentru jucători, dar sincer nu știu acum", a spus Guariola, după victoria echipei sale cu 5-0 în fața celor de la FC Copenhaga, în Champions League.
Citește și:

Kyle Walker, în pericol de a rata Campionatul Mondial

"Ca jucători, trebuie să acceptăm că accidentările fac parte din sportul pe care îl iubim. Operația mea de marți a fost un succes și acum mă pot concentra pe recuperare. Îmi voi sprijini colegii de echipă în fiecare zi, în orice fel pot", a scris Walker pe contul personal de Twitter.
Kyle Walker are 70 de selecții la naționala Angliei, fiind unul dintre cei mai importanți jucători în era Southgate. El este foarte apreciat de selecționer deocare poate juca pe mai multe posturi în defensivă. Din fericire pentru Southgate, pe postul de fundaș dreapta englezii au o mulțime de jucători de clasă, Reece James sau Trent Alexander Arnold fiind cele mai bune exemple.
Anglia își va începe aventura la Campionatul Mondial pe 21 noiembrie, contra Iranului. Ulterior vor urma partidele cu SUA (25 noiembrie) și Țara Galilor (29 noiembrie). Pentru englezi ar fi foarte important să câștige grupa, pentru a evita un duel cu Olanda în optimi, "Portocala Mecanică" fiind mare favorită la prima poziție în grupa A.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo