Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Alertă la echipa Franței, cu două zile înaintea semifinalei cu Maroc! Doi titulari nu s-au antrenat

Nicu Savin

Publicat 12/12/2022 la 19:04 GMT+2

Franța se pregătește de semifinala cu Maroc de la Cupa Mondială din Qatar, dar îngrijorarea e la cote mari pentru Didier Deschamps, deoarece doi titulari de drept nu s-au antrenat azi, acuzând probleme medicale. Este vorba despre Dayot Upamecano și Aurelien Tchoumeni.

Aurelien Tchouameni festeggia con i compagni il gol segnato durante Inghilterra-Francia - Mondiali Qatar 2022

Credit imagine: Getty Images

Franța este mare favorită să ajungă din nou în finala Cupei Mondiale, așa cum s-a întâmplat și în urmă cu 4 ani, când a și câștigat trofeul. Reprezentativa din Hexagon va întâlni Marocul în semifinale și chiar dacă nord-africanii au arătat o forță uluitoare la acest turneu final, un eșec al Franței ar fi o imensă surpriză.
Într-o semifinală de Cupă Mondială orice detaliu contează, astfel că pentru cei doi selecționeri e primordial să aibă toți jucătorii la dispoziție. Didier Deschamps are ceva emoții în acest sens, deoarece Dayot Upamecano și Aurelien Tchouameni nu s-au antrenat azi alături de echipă.
Fundașul lui Bayern Munchen a acuzat probleme la gât, în timp ce mijlocașul care a deschis scorul în sfertul contra Angliei a suferit o lovitură în acel meci și a preferat să nu riște. Presa franceză dă asigurări că nu e nimic grav la niciunul dintre cei doi fotbaliști, dar staff-ul medical a decis că e mai bine să se odihnească pentru a nu risca să rateze duelul cu Maroc.

Franța ar putea suferi din cauza problemelor medicale

Franța a fost bântuită de probleme medicale înaintea turneului final din Qatar. Pogba și Kante au știut cu mult timp înainte că nu vor putea juca, dar Nkunku și Benzema s-au accidentat după reunirea lotului. În plus, Lucas Hernandez s-a accidentat serios la meciul de debut, cel contra Australiei și a trebuit să părăsească lotul. Înaintea meciului cu Anglia, Kylian Mbappe a ratat și el o sesiune de antrenament din cauza unor mici probleme medicale, dar în cazul său nu a fost vorba despre o leziune serioasă.
Franța și Maroc se vor întâlni miercuri seară pe stadionul Al Bayt din Al Khor, în cea de-a doua semifinală de la Cupa Mondială. Cele două echipe s-au mai întâlnit de 11 ori până acum, francezii conducând detașat la numărul de victorii obținute în fața africanilor (7). Marocanii s-au impus o singură dată, în timp ce 3 partide s-au încheiat la egalitate.
Cupa Mondială din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo