Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ancelotti, surprins că Ronaldo a fost rezervă cu Elveția: "Poate că încă se simte ca la 20 de ani"

Alex Masgras

Publicat 08/12/2022 la 14:08 GMT+2

Carlo Ancelotti l-a antrenat pe Cristiano Ronaldo timp de doi ani la Real Madrid și s-a declarat surprins de faptul că acesta a fost rezervă în victoria Portugaliei cu Elveția din optimile de finală ale Cupei Mondiale. Cu toate acestea, antrenorul italian spune că îi va fi din ce în ce mai greu, chiar dacă a fost un jucător care a avut grijă de corpul său toată cariera.

Real Madrid's Italian coach Carlo Ancelotti (R) congratules Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo on scoring his third goal during the Spanish league football match Real Madrid CF vs Elche CF.

Credit imagine: AFP

Cristiano Ronaldo a fost rezervă în partida din optimile de finală ale Cupei Mondiale dintre Portugalia și Elveția. Chiar și fără starul portughez, introdus abia pe finalul partidei, echipa lui Fernando Santos nu a avut probleme în fața Elveției, obținând calificarea în sferturi în urma unei victorii cu 6-1.
Carlo Ancelotti, fost antrenor al lui Cristiano Ronaldo la Real Madrid, a fost surprins de faptul că portughezul nu a fost titularizat în meciul cu Elveția. Antrenorul italian a vorbit la superlativ despre fostul său jucător, dar este de părere că vârsta începe să își spună cuvântul chiar și cu un jucător care a avut grijă de corpul său în ultimii 20, în condițiile în care concurența este foarte mare în selecționată lusitanilor:
"Nu am văzut meciul Portugaliei, am mâncat pizza cu nepoții mei. Cristiano a fost rezervă? Ce s-a întâmplat? Poate că el se simte în continuare ca la 20 de ani. A avut grijă de corpul toată cariera, dar e concurență mare la națională.
L-am antrenat timp de doi ani și nu am avut niciodată probleme cu el. Dimpotrivă, el mi-a rezolvat multe probleme. Marca un gol pe meci, cu poți considera asta o problemă? Se antrenează bine, e preocupat de fiecare detaliu. Pentru mine a fost ușor să îi fiu antrenor. E un jucător excepțional", a declarat Carlo Ancelotti, pentru Corriere dello Sport.
Citește și:

Cristiano Ronaldo, în centrul atenției în ultimele zile

Cristiano Ronaldo a fost în centrul atenției în ultima perioadă, încă din momentul în care a acordat celebrul interviu care a dus la despărțirea sa de Manchester United. După ce au apărut informații că s-ar fi înțeles cu Al-Nassr din Arabia Saudită, astăzi a apărut o altă informație în presa portugheză legată de faptul că Ronaldo și-ar fi dorit să plece din Qatar.
Totul a fost negat de federația portugheză printr-un comunicat de presă, care a lăudat angajamentul lui Ronaldo față de echipa națională a Portugaliei la acest turneu final.
Pentru Portugalia urmează acum confruntarea cu Maroc pentru un loc în semifinalele competiției. Maroc este marea surpriză a acestei Cupe Mondiale, fiind echipa care a eliminat Spania la loviturile de departajare în optimile de finală.
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo