Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Anglia și-a lansat echipamentul pentru Campionatul Mondial din Qatar! Fanii au luat foc: "E jalnic"

Nicu Savin

Publicat 15/09/2022 la 14:39 GMT+3

Anglia este ultima echipă importantă care și-a lansat echipamentul cu care va juca la Campionatul Mondial din Qatar. Fanii "leilor" nu sunt deloc încântați și s-au revoltat în mediul online, folosind cuvinte grele la adresa designerilor.

England's forward Harry Kane (R) and England's midfielder Jack Grealish applaud after the UEFA EURO 2020 Group D football match between Czech Republic and England

Credit imagine: Getty Images

Anglia se pregătește intens pentru Campionatul Mondial din Qatar, iar totul este pus la punct pentru formația lui Southgate. De curând au fost dezvăluite modelele de echipament pe care Harry Kane & Co le vor îmbrăca în Qatar, iar fanii sunt foarte nemulțumiți.
Cei de la Nike au lansat două modele, unul predominant alb, și celălalt predominant roșu, dar pe ambele seturi de echipamente apar culorile albastru deschis și bleumarin.

Fanii Angliei, furioși după ce au văzut echipamentul pentru Mondialul din Qatar

Asta i-a înfuriat la maxim pe fanii, care au fost foarte vehemenți pe site-urile de socializare, referindu-se în special la primul echipament.
"Șocant!Nu am fost niciodată un fan al Angliei care folosește albastru. Echipamentul nostru ar trebui să folosească doar roșu și alb (culorile steagului nostru)", a scris un fan pe Twitter.
"Dacă ăsta e noul echipament de acasă al Angliei, Nike ar trebui să țină capul în jos de rușine. Este jalnic", a completat un al suporter.
Cel de-al doilea set de echipament, considerat de deplasare (cel predominant roșu), a primit un feed-back mai bun din partea suporterilor.
"Cum poți să creezi un tricou groaznic și unul dintre cele mai frumoase în același timp? Acest tricou roșu, inspirat din anii 1990, ar trebui să fie tricoul Angliei la Cupa Mondială din Qatar", a fost părerea unui alt fan.
"Când Harry Kane va ridica trofeul, ar fi mai bine să o facă îmbracăt în roșu, nu în cealaltă monstruozitate", a adăugat fan optimist al Angliei.
Au existat și suporteri cărora nu le place niciunul dintre echipamente.
"Ambele echipamente ale Angliei sunt absolut îngrozitoare. Nu pot să cred că Harry Kane va fi nevoit să ridice trofeul Cupei Mondiale fiind obligat să îmbrace unul dintre aceste două monstruozități", a scris un suporter total nemulțumit.
Anglia visează la un titlu mondial din 1966, când a câștigat singura dată în istorie, pe teren prorpiu. Generația actuală din fotbalul englez este una care îi face pe fani să spere, iar finala jucată anul trecut la EURO întărește ideea că naționala celor "Trei Lei" poate câștiga trofeul suprem din fotbalul mondial.
Anglia își va începe aventura în Qatar pe 21 noiembrie, contra Iranului. Ulterior vor urma celelalte două meciuri din grupă, cu SUA (25 noiembrie) și Țara Galilor (29 noiembrie). În mod normal, Anglia nu ar trebui să aibă probleme în a trece de grupe. Până la turneul final, Anglia mai are de jucat două meciuri tari în Liga Națiunilor, cu Italia și Germania. Echipa lui Southgate este ultima în grupă, cu doar două puncte, și are necoie de o minune pentru a evita retrogradarea în Liga B, fiind la 3 puncte în spatele locului 3, Italia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo