Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Antonio Cassano îl face praf pe Richarlison, după dubla cu Serbia: "Am spus-o și o repet! E groaznic!"

Irina Aldea

Actualizat 26/11/2022 la 18:29 GMT+2

Antonio Cassano a avut un nou atac asupra lui Richarlison, după ce brazilianul a salvat naționala lui Tite cu dubla marcată la partida de deschidere de la Campionatul Mondial, cu Serbia.

Richarlison

Credit imagine: Getty Images

Controversatul fost fotbalist italian, Antonio Cassano, nu și-a schimbat poziția față de Richarlison după dubla marcată de acesta cu Serbia: "Golul de 2-0? Adevărul este că a controlat prost mingea...", a transmis fostul fotbalist al celor de la Real Madrid, AC Milan și AS Roma, printre altele.
Reușita lui Richarlison de la golul de 2-0 este fără îndoială unul dintre cele mai frumoase goluri de la ediția din 2022 de la Campionatul Mondial. Fotbalistul legitimat în Premier League, la Tottenham, a marcat splendid din foarfecă, fără nicio șansă pentru goalkeeper-ul Serbiei, Vanja Milinkovic-Savic.
CITEȘTE ȘI:

Antonio Cassano îl face praf pe Richarlison, după dubla cu Serbia

Antonio Cassano nu a fost impresionat de cum s-a descurcat Richarlison în partida cu Serbia, iar pe rețelele de socializare a revenit în atenția publicului un video în care italianul critica mai demult lista jucătorilor convocați de Tite pentru Qatar: "Nu poți să-l convoci pe Richarlison, care este teribil, și să-l lași pe Firmino pe dinafară, care este un fenomen. Richarlison este teribil, au dat o groază de bani pe el și nu știe să controleze mingea. Fotbalistul lui Liverpool este mult mai bun".
Confruntat pentru acea declarație, Cassano a ținut să-și reafirme opinia referitoare la Richarlison: "Sunt o persoană care nu neagă niciodată ceea ce spune, iar după ce am văzut confirm că Richarlison este groaznic. Al doilea gol? Realitatea este că a controlat prost mingea și a primit acel șut, în timp ce celălalt gol s-a dus în poarta goală. El nu are nimic în comun cu ceilalți atacanți din Brazilia", a spus Cassano.
Cassano este una dintre vedetele "Bobo TV", canalul unde comentează știrile sportive alături de Bobo Vieri, Lele Adani și Nicola Ventola. După succesul de pe Twitch, Rai, televiziunea de stat italiană, a decis să îi înscrie pentru a vorbi despre Cupa Mondială în fiecare seară. O decizie care a stârnit și controverse, dar care a produs o mulțime de declarații discutabile.
Australian Open se vede în săptămâna 16 - 29 ianuarie 2023 în direct pe canalele Eurosport, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo