Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Au început deja lucrările de dezasamblare la un stadion de la Campionatul Mondial din Qatar

Bianca Dumitru

Publicat 06/12/2022 la 17:53 GMT+2

Chiar dacă nici nu s-a terminat faza grupelor de la Campionatul Mondial de fotbal din Qatar 2022, organizatorii au început dezasamblarea stadionului 974, care a găzduit luni seară ultimul meci de la turneul final.

974 Stadium, Qatar

Credit imagine: facebook

Luni seară, a avut loc partida dintre Brazilia și Coreea de Sud, ultima care s-a disputat pe stadionul 974 la această ediție a Campionatului Mondial de fotbal din Qatar 2022.
Chiar dacă mai sunt aproape două săptămâni rămase din turneu, organizatorii competiției au început astăzi lucrările de dezasamblare a arenei, pentru a face loc pentru zone de agrement.
Stadionul 974 a fost construit din 974 de containere de transport, numele său făcând referire la prefixul Qatarului (00974). În această dimineață, au fost îndepărtate prelatele și gardurile din jurul arenei, iar muncitorii au lucrat la degajarea spațiului.
Acesta este dar unul dintre cele 3 stadioane care vor fi dezasamblate în Qatar după această fază a optimilor, modul lor de construcție permițând ca arena să fie remontată în altă parte.
Pe stadionul 974 s-au disputat 7 meciuri, dintre care 6 din grupe, iar unul din faza optimilor. În locul lui, lângă port, vor fi construite zone verzi și de agrement.
Citește și:

Meciurile găzduite de Stadionul 974

  • Mexic - Polonia (grupa C, 22 noiembrie)
  • Portugalia - Ghana (grupa H, 24 noiembrie)
  • Franța - Danemarca (grupa D, 26 noiembrie)
  • Brazilia - Elveția (grupa G, 28 noiembrie)
  • Polonia - Argentina (grupa H, 30 noiembrie)
  • Serbia - Elveția (grupa G, 2 decembrie)
  • Brazilia - Coreea de Sud (optimi, 5 decembrie)
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo