Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Australienii au anunțat un prim 11 greșit pentru duelul cu Tunisia! Fanii s-au sesizat imediat

Bianca Dumitru

Publicat 26/11/2022 la 13:26 GMT+2

Australia și Tunisia s-au înfruntat astăzi, în primul meci al zilei cu numărul 7 de la turneul final al Campionatului Mondial de fotbal din Qatar 2022. Înainte de startul partidei, oficialii naționalei australiene au publicat o echipă de start greșită.

Tunisia - Australia

Credit imagine: Getty Images

Tunisia și Australia au fost protagonistele primului meci de astăzi, contând pentru a doua etapă a grupei D de la turneul final al Campionatului Mondial de fotbal din Qatar 2022.
Înainte de startul partidei, cei care se ocupă de pagina de Twitter a naționalei australiene au făcut o gafă de proporții. Aceștia au publicat o echipă de start greșită, în care era inclus Nathaniel Atkinson, un fundaș care s-a accidentat în duelul cu Franța din prima etapă, fiind acum indisponibil.
Echipa greșită postată de Australia
Fanii au sesizat imediat greșeala și au început să comenteze, amintindu-le administratorilor paginii că selecționerul Graham Arnols nu poate conta pe fundașul de 23 de ani.
"Este greșit... Se presupune că Atkinson nu joacă", a scris un suporter, în timp ce un altul a notat: "Atkinson e accidentat, băieți".
În urma acestor comentarii, oficialii paginii de Twitter a echipei Australiei au șters postarea inițială, înlocuind fotografia cu una în care era prezentată echipa corectă pentru duelul cu Tunisia.
Citește și:

Australienii nu sunt la prima eroare pe Twitter

Această gafă nu este prima făcută de administratorii contului de Twitter Socceroos. În această săptămână, la pauza meciului cu Franța, australienii au publicat un tweet cu un scor greșit. În loc să scrie că Franța conduce cu 2-1, grafica arăta că avantajul este al naționalei Australiei.
Echipa lui Graham Arnold a cedat cu 4-1 în fața campioanei mondiale en-titre, în prima etapă a grupei D de la turneul final din Qatar 2022.
În ultimul meci din faza grupelor, "cangurii" vor înfrunta Danemarca, miercuri, de la ora 17:00.
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo