Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Bruno Fernandes, mesaj fără echivoc pentru criticii lui Cristiano Ronaldo: "Vă rog să continuați!"

Irina Aldea

Publicat 25/11/2022 la 16:28 GMT+2

Starul portughez Bruno Fernandes a dezvăluit că este fericit că fostul coechipier de la Manchester United, Cristiano Ronaldo, a fost criticat aspru în ultima perioadă.

Bruno Fernandes & Cristiano Ronaldo

Credit imagine: Getty Images

Cristiano Ronaldo a avut parte de câteva săptămâni dificile din cauza reacțiilor provocate de interviul exploziv pe care i l-a acordat lui Piers Morgan, în urma căruia i-a fost reziliat contractul cu United. Chiar dacă au fost și o mulțime de voci care l-au apărat pe superstarul lusitan, criticile au ieșit ca de fiecare dată în evidență.
Deși fanii lui Manchester United l-au luat în colimator pe Ronaldo, foștii săi colegi de pe Old Trafford nu au dorit să comenteze situația în care se regăsește CR7. Bruno Fernandes de pildă chiar a refuzat să răspundă la o întrebare despre Ronaldo în limba engleză, înaintea startului Campionatului Mondial din Qatar.
CITEȘTE ȘI:

Bruno Fernandes îi încurajează pe criticii lui Ronaldo să continue să-l blameze pe CR7

Bineînțeles, Ronaldo a fost din nou în mijlocul controverselor joi, când echipa lui Fernando Santos a întâlnit Ghana în meciul de deschidere al Cupei Mondiale din Qatar. Atacantul portughez, în vârstă de 37 de ani, a fost acuzat că a plonjat pentru a obține un penalty, pe care l-a transformat apoi pentru a deschide scorul, înainte de a primi o altă serie de critici.
Fernandes, care acum este fericit să vorbească despre colegul său, a afirmat că e bucuros de criticile îndreptate înspre Ronaldo, asta pentru că acestea par să-l impulsioneze pe fostul star de la Real Madrid și Juventus: "Cred că îi place să muncească sub aceste critici din partea tuturor, așa că vă rog pe toți să continuați să faceți asta, pentru că el scoate la suprafață ce e mai bun din el atunci când voi faceți asta", a declarat Fernandes reporterilor prezenți în Qatar.
"Încă împart vestiarul cu el la echipa națională și principalul lucru, pentru mine, este ca Portugalia să facă tot ce poate în acest turneu, pentru că dacă o vom face, Cristiano va fi fericit, eu voi fi fericit și toată lumea din Portugalia va fi fericită pentru noi", a mai spus Fernandes la conferina de presă.
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo