Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Camerun și Serbia au încheiat la egalitate, scor 3-3, una dintre cele mai spectaculoase partide de la CM din Qatar

Alex Masgras

Publicat 28/11/2022 la 14:04 GMT+2

Camerun și Serbia au produs una dintre cele mai frumoase partide ale acestei ediții de Cupă Mondială. Prima partidă a zilei, disputată pe Al Janoub Stadium, s-a încheiat la egalitate, scor 3-3.

Choupo-Moting segna il 3-3 in Camerun-Serbia

Credit imagine: Getty Images

Serbia a început mai bine, prima mare ocazie venind în minutul 10, atunci când Mitrovic l-a driblat frumos pe N’Koulou, iar atacantul lui Fulham a șutat în bară. Câteva minute mai târziu, Mitrovic a avut o nouă ocazie uriașă, atunci când a trimis pe lângă poartă din 10 metri.
Camerun a deschis însă scorul în minutul 29. Castelletto a marcat în urma unui corner, deviat foarte bine de N’Koulou, iar toată banca echipei lui Rigobert Song a traversat terenul pentru a sărbători reușita.
Finalul de repriză a aparținut Serbiei. În minutul 45, Tadic a executat foarte bine o lovitură liberă care l-a găsit pe Pavlovic. Fundașul celor de la Salzburg a trimis balonul lângă bară, lăsându-l fără reacție pe Epassy.
Două minute mai târziu, Milinkovic-Savic a adus-o în avantaj pe Serbia, după un șut foarte bun cu piciorul stâng, la colțul scurt.

Camerun și Serbia au încheiat la egalitate prima partidă a zilei de la Cupa Mondială din Qatar

În partea a doua, Mitrovic și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor. În minutul 53, sârbii au produs o fază extraordinară, care a lăsat apărarea camerunezilor fără reacție, după o combinație superbă între Mitrovic, Kostiv și Milinkovic-Savic.
În minutul 63, Camerun a dat tonul revenirii. Aboubakar, introdus în minutul 55, l-a lobat pe portarul sârb, dar bucuria a fost amânată din cauza asistentului, care a ridicat steagul de la margine. În cele din urmă, oficialii din camera VAR au stabilit că nu este offside, iar Camerunul reducea din diferență în minutul 63.
Trei minute mai târziu, Camerun restabilea egalitatea prin Choupo-Moting, care a înscris din centrarea lui Vincent Aboubakar.
Pe final au mai existat faze de poartă de ambele părți, mai întâi pentru Camerun, prin Aboubakar, după care Filip Kostic pentru Serbia, fără să pună mari probleme celor doi portari, iar partida s-a încheiat în cele din urmă la egalitate, scor 3-3.
Cealaltă partidă a grupei, cea dintre Brazilia și Elveția, va avea loc tot astăzi, de la ora 18:00.
Clasament Grupa G
  • 1. Brazilia 3p*
  • 2. Elveția 3p*
  • 3. Camerun 1p
  • 4. Serbia 1p
*Brazilia și Elveția au un meci mai puțin disputat
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo