Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Caz de indisciplină la Cupa Mondială! Onana, exclus din lotul Camerunului înaintea meciului cu Serbia

Alex Masgras

Publicat 28/11/2022 la 11:43 GMT+2

Andre Onana, portarul Camerunului și al celor de la Inter, a fost exclus din lotul naționalei în această dimineață, cu câteva minute înaintea partidei cu Serbia de la Cupa Mondială din Qatar.

André Onana

Credit imagine: Getty Images

Andre Onana nu va juca în partida dintre Camerun și Serbia, prima partidă a zilei de la Cupa Mondială din Qatar. Portarul lui Inter a fost exclus din lot în această dimineață, cu câteva ore înaintea partidei cu Serbia.
Potrivit unei surse din cadrul Federației Cameruneze de Fotbal (Fecafoot), citată de Mundo Deportivo, motivul pentru care Onana a fost exclus din lot este legat de un act de indisciplină.
De asemenea, Camerun a anunțat și primul 11 al partidei cu Serbia, iar poarta va fi apărată de către Devis Epassy, portarul celor de la Abha, din Arabia Saudită.
În ceea ce îl privește pe Onana, nu se cunoaște încă cu exactitate cu ce l-a deranjat pe Rigobert Song sau dacă va mai apăra la această ediție a Cupei Mondiale.
Citește și:

Echipele de start în Camerun - Serbia

  • Camerun: Epassy – Fai, Castelletto, N’Koulou, Tolo – Kunde – Anguissa, Hongla – Mbeumo, Choupo-Moting, Toko Ekambi;
  • Serbia: V. Milinkovic-Savic – Milenkovic, Veljkovic, Pavlovic – Zivkovic, Lukic, Maksimovic, Kostic – Tadic, Mitrovic, S. Milinkovic-Savic;
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo