Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ce sumă amețitoare trebuie să dea fanii Angliei pentru biletul de la meciul cu Franța, din sferturile Mondialului

Eurosport
DeEurosport

Publicat 09/12/2022 la 12:57 GMT+2

Duelul de foc dintre Anglia și Franța, din sferturile Cupei Mondiale din Qatar, se va consuma sâmbătă seară, de la ora 21:00, pe stadionul Al Bayt, arenă de aproape 70.000 de locuri. Fanii englezi își mai pot achiziționa încă tichete la acest duel, însă prețul este unul amețitor.

England fans at the World Cup

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Maria Olteanu
Franța și Anglia se vor lupta în ultimul sfert de finală de la această ediție a Mondialului pentru un loc în careul de ași al competiției.
Fanii englezi mai pot achiziționa încă biletele pentru duelul echipei lor contra campioanei în exercițiu, însă tichetele disponibile costă nu mai puțin de 7.500 de lire sterline, potrivit Daily Mail. În acest preț intră însă un pachet complet, care include și o masă înainte de meci, precum și cele mai bune locuri pe stadion.
Până acum, aproximativ 15.000 de fani și-au achiziționat deja bilete pentru încleștarea de sâmbătă seara, iar suporetrii care nu au făcut-o încă mai au la dispoziție peste 24 de ore până la primul fluier, însă tichetele valorează aproape 9.000 de euro.
CITEȘTE ȘI:

Sumă colosală pe care trebuie să o plătească englezii pentru a fi pe stadion la meciul cu Franța

Anglia se va duela cu Franța pentru un loc în semifinalele Campionatului Mondial, așa că englezii sunt pregătiți să vină pe arena din Al Khor pentru a-și împinge favoriții spre victorie.
Fanii care nu au apucat să achiziționeze până acum tichete pot sta liniștiți, deoarece nu este încă prea târziu. Singurul aspect de care trebuie să țină cont însă este prețul uriaș al acestora: 7.500 de lire sterline, echivalentul a 8.700 de euro.
Toate celelalte tichete pentru intrarea generală au prețuri cuprinse între 90 și 150 de lire sterline, dar au fost epuizate rapid. Mai există doar câteva pachete VIP, însă acelea nu sunt disponibile prin intermediul portalului oficial de bilete pentru Cupa Mondială, fanii care vor să intre în posesia lor fiind nevoiți să facă o cerere separată la FIFA.
Fanii Angliei care vor plăti 7.500 de lire sterline pentru a primi acces la meciul cu Franța vor avea inclusă în preț și o masă înainte de meci, precum și cele mai bune locuri de pe stadionul Al Bayt. Chiar și așa, suporterii care vor dori să stea într-o lojă privată vor trebui să cheltuiască peste 10.000 de lire sterline.
Oficialii FIFA preconizează că arena va fi plină la duelul dintre Anglia și Franța.
Până acum aproximativ 15.000 de fani englezi și-au cumpărat bilete, o creștere de cinci ori mai mare față de meciurile din faza grupelor, când au fost în jur de 3.000 de suporteri.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL DIN QATAR 2022 | PROGRAMUL SFERTURILOR DE FINALĂ

Vineri, 9 decembrie:
  • Croația - Brazilia, ora 17:00, Education City Stadium - Doha
  • Țările de Jos - Argentina, ora 21:00, Lusail Stadium - Al Daayen
Sâmbătă, 10 decembrie:
  • Maroc - Portugalia, ora 17:00, Al Thumama Stadium - Doha
  • Anglia - Franța, ora 21:00, Al Bayt Stadium - Al Khor

CE DUELURI AM PUTEA AVEA ÎN SEMIFINALELE CAMPIONATULUI MONDIAL

Semifinalele Campionatului Mondial sunt programate să se desfășoare pe 13, respectiv 14 decembrie, fază în care am putea avea dueluri de foc precum Brazilia - Argentina și Portugalia - Franța.
  • Semifinală 1, marți, 13 decembrie, ora 21:00: Croația / Brazilia - Țările de Jos / Argentina
  • Semifinală 2, miercuri, 14 decembrie, ora 21:00: Maroc / Portugalia - Anglia / Franța
  • Finala mică, sâmbătă, 17 decembrie, ora 17:00
  • Finala mare, duminică, 18 decembrie, ora 17:00
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo