Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cele mai faine imagini cu fanii prezenți la CM din Qatar! Un japonez a transmis cel mai tare mesaj

Eurosport
DeEurosport

Publicat 23/11/2022 la 22:27 GMT+2

Zeci de culturi diferite se adună pe stadioanele țării gazdă a Campionatului Mondial de fotbal, iar până acum ediția din Qatar nu face excepție. Fanii au venit să-și susțină echipele favorite și au fost extrem de inventivi în ceea ce privește mesajele postate, modul în care s-au afișat sau chiar asocierile pe care le-au făcut cu naționala favorită.

Fans Argentina Qatar

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Tibi Munteanu
Campionatul Mondial este ca de fiecare dată motiv de sărbătoare pentru o multitudine de culturi de pe întreg globul, iar fanii prezenți la actuala ediție din Qatar dovedesc din plin acest lucru. Mai mulți dintre ei au decis să se afișeze pe stadion în diverse ipostaze, pictați în culorile steagului lor, cu tot felul de mesaje amuzante, costumații hazlii sau chiar figurine specifice țării din care provin.

Cele mai tari imagini cu fanii prezenți în Qatar

Au trecut 4 zile de la debutul Campionatului Mondial din Qatar și deja avem parte de imagini spectaculoase din partea suporterilor veniți să-și susțină echipa favorită din tribunele stadioanelor din Orientul Mijlociu. Mulți dintre ei au întreținut spectacolul din tribune în concordanță cu cel din teren și s-au făcut remarcați fie cu ținutele alese, fie prin modul inedit de a-și arăta pasiunea pentru propria țară.
Majoritatea obișnuiesc să se picteze pe față în culorile drapelului lor, însă un grup de fani costaricani au trecut la următorul nivel și s-au vopsit în albastru, alb și roșu de la brâu în sus, însă cu siguranță n-au plecat de pe stadion cu aceeași atitudine pozitivă, pentru că Spania a învins Costa Rica cu 7-0.
Imagini tari cu fanii din Qatar
Cocoșul Galic vs. Cangurul, așa s-ar descrie o imagine surprinsă în tribunele arenei Al Janoub din Al Wakrah la meciul de ieri dintre Franța și Australia, încheiat cu victoria campioanei mondiale în exercițiu cu scorul de 4-1.
Imagini tari cu fanii din Qatar
Un fan japonez a afișat un mesaj amuzant potrivit pentru toți șefii din lume, cu dedicație pentru o parte din perioada de desfășurare a Cupei Mondiale din Qatar.
"Dragă șefule, îți mulțumesc pentru cele două săptămâni libere", a fost mesajul afișat de suporterul nipon.
Culmea, unii suporteri își susțin și nu prea jucătorii favoriți, exemplul fiind chiar al unor britanici care par exasperați de gafele pe care le face la Manchester United cel mai scump fundaș din lume, Harry Maguire. Aceștia au afișat un banner prin care spun că trofeul nu le vine lor acasă din cauza fundașului central de 29 de ani.
Imagini tari cu fanii din Qatar
Și etapa inaugurală nu s-a încheiat încă! La cum îi știm, e foarte probabil să-i vedem și pe suporterii brazilieni în fel și fel de fotografii amuzante, pentru că pasiunea lor pentru fotbal nu are limite, iar naționala lui Tite e pe lista favoritelor la câștigarea acestui turneu final mondial.
Mai multe imagini tari cu suporterii prezenți la Campionatul Mondial de fotbal din Qatar 2022:
Citește și:

Cifre îndoielnice privind prezența fanilor pe stadioane

Organizatorii Campionatului Mondial din Qatar au picat în penibil în ultimele zile, când au anunțat asistențe impresionante în cadrul turneului final, însă ce n-au luat în calcul a fost capacitatea stadioanelor, pentru că, de multe ori au anunțat un număr mai mare de fani prezenți decât cât ar fi încăput pe arene.
Meciul de deschidere dintre Qatar și Ecuador s-a jucat pe stadionul Al Bayt, care are o capacitate de 60.000 locuri, dar numărul de spectatori anunțat a fost unul mult mai mare, de 67.372. La fel s-a întâmplat și în ziua a 2-a de la turneu, când la meciul dintre Iran și Anglia ar fi fost prezenți 45.334 spectatori, cu toate că arena pe care s-a jucat partida are o capacitate de maximum 40 de mii de locuri.
Astfel de exemple s-au tot întâmplat, atât la meciurile dintre Senegal și Olanda, SUA și Țara Galilor, dar și la jocul dintre Argentina și Arabia Saudită, când pe arena de 80 de mii de locuri ar fi fost prezenți 88.012 spectatori.
Cifrele sunt amuzante și din pricina faptului ca la aproape orice meci desfășurat până acum s-au putut observa multe locuri goale în tribune, ceea ce dovedește că cifrele anunțate sunt mai mult "scoase din burtă", însă anunțate de cineva care nici măcar nu s-a interesat de capacitatea maximă a arenelor respective.
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo