Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Confuzie totală la Belgia – Maroc la Cupa Mondială! Portarul africanilor "a dispărut" după intonarea imnului

Irina Aldea

Actualizat 27/11/2022 la 17:31 GMT+2

Portarul naționalei Marocului a provocat confuzie totală la Cupa Mondială după ce a părut că a dispărut înainte de startul partidei cu Belgia, după momentul intonării imnului.

Yassine Bounou

Credit imagine: Eurosport

Selecţionata Marocului a obţinut o victorie surprinzătoare în faţa Belgiei, cu scorul de 2-0 (0-0), duminică, pe Al Thumama Stadium din Doha, într-un meci din Grupa F a Cupei Mondiale de fotbal din Qatar. Surprinzător a fost și începutul meciului, asta pentru că portarul Yassine Bounou a oferit un moment total de confuzie.
Marocul a lăsat mulți privitori nedumeriți în timpul confruntării cu Belgia de la Cupa Mondială de duminică, după ce portarul titular Yassine Bounou a dispărut aparent cu câteva momente înainte de startul partidei. Jucătorul de 31 de ani a luat parte la interpretarea imnului național al țării sale înainte de meci. Cu toate acestea, atunci când a venit vorba de fotografia de echipă, Bounou a dispărut pentru a purta o conversație cu cei de pe banca de rezerve, înainte ca Munir El Kajoui să apară apoi pentru fotografia propriu-zisă.
CITEȘTE ȘI:

Situație controversată înainte de startul meciului Belgia – Maroc la Campionatul Mondial

A existat, de asemenea, o mare întârziere la obișnuita strângere de mână de dinaintea meciului între căpitani - Bounou asumându-și de obicei această responsabilitate. Rămâne de văzut care a fost problema lui Bounou, însă potrivit primelor informații, acesta a acuzat amețeli. Federația Marocană de Fotbal a transmis chiar un mesaj înaintea meciului: "Munir El Kajoui îl înlocuiește pe Yassine Bounou pentru acest meci împotriva Belgiei".
În ciuda acestui fapt, misterul a luat ulterior amploare. Portarul înlocuitor, El Kajouri, fusese de fapt inclus pe lista oficială de titulari a FIFA cu mai bine de o oră înainte de startul partidei. Schimbarea a provocat haos mai ales în rândul comentatorilor. Totuși, modificarea nu a părut să afecteze prea mult Marocul, deoarece trupa lui Regragui s-a impus datorită golurilor marcate de Sabiri și Aboukhlal.
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo