Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Coșmar fără de sfârșit pentru Pogba: s-a accidentat din nou și e mai incert ca niciodată pentru Campionatul Mondial

Cristian Mihală

Actualizat 31/10/2022 la 14:35 GMT+2

Internaţionalul francez Paul Pogba, operat la începutul lunii septembrie la genunchiul drept şi care reluase "parţial" antrenamentele colective cu Juventus Torino, a suferit o nouă accidentare la o coapsă şi va lipsi din nou de la pregătirile echipei italiene de fotbal, informează cotidianul L'Equipe.

Paul Pogba sera-t-il à la Coupe de monde avec l'équipe de France ?

Credit imagine: Getty Images

Mijlocaşul francez ar urma să lipsească de pe teren zece zile, mai exact până la momentul anunţării listei de către Didier Deschamps pentru Cupa Mondială din Qatar.
Prezenţa sa la Cupa Mondială din Qatar este mai incertă ca oricând, notează sursa citată, cu atât mai mult cu cât Pigba nu a mai disputat niciun meci oficial de peste şase luni.
Selecţionerul Franţei, Didier Deschamps, privat de mijlocaşul Ngolo Kante, o altă piesă de bază din echipa "Cocoşului Galic", va anunţa lista pentru Cupa Mondială din Qatar pe 9 noiembrie.
Franţa va disputa primul său meci pe 22 noiembrie, contra Australiei, înainte de a întâlni Danemarca (26 noiembrie) şi apoi Tunisia (30 noiembrie) în cadrul Grupei D.
Sursa: Agerpres
Turneul ATP Masters de la Paris se vede în săptămâna 31 octombrie - 6 noiembrie 2022 în direct pe Eurosport 2, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo