Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cristiano Ronaldo a rupt tăcerea despre înțelegerea cu Al Nassr! Răspunsul fără ezitare al starului

Nicu Savin

Publicat 07/12/2022 la 15:16 GMT+2

Cristiano Ronaldo este în continuare fără echipă, după ce și-a reziliat contractul cu Manchester United. Ibericii de la Marca au anunțat în urmă cu câteva zile că starul de 37 de ani a acceptat o ofertă colosală de la Al Nassr (Arabia Saudită), însă lusitanul a dezmințit total aceste zvonuri, fără să ofere informații în plus despre viitorul său.

Musste bis zur 73. Minute zuschauen: Cristiano Ronaldo

Credit imagine: SID

Cristiano Ronaldo nu traversează o formă extraordinară din punct de vedere sportiv, dar chiar și așa atrage atenția întregii lumi a fotbalului. Portiughezul și-a reziliat contractul cu Manchester United cu doar câteva zile înainte de debutul Portugaliei la Cupa Mondială, iar zvonurile despre viitorul său au circulat cu repeziciune în presa internațională.
Ibericii de la Marca au anunțat că starul de 37 de ani și-a dat acordul să joace din ianuarie pentru saudiții de la Al Nassr, care i-au pus pe masă unul dintre cele mai mari contracte din istoria fotbalului. Aseară, Ronaldo a jucat doar pe final în victoria Portugaliei în fața Elveției, în optimile Cupei Mondiale, iar după meci a trecut prin zona mixtă, schimbând câteva cuvinte cu presa.
Întrebat dacă este adevărat că va semna cu Al Nassr, portughezul a răspuns fără ezitare: "Nu, nu este nimic adevărat"!
Ronaldo a refuzat să ofere alte informații despre viitorul său, iar singurele sale declarații în plus au avut legătură cu situația legendarului Pele, internat în spital în această perioadă: "Sper că starea lui Pele se îmbunătățește. Regele nostru trebuie să se însănătoșească. Asta este tot ce ne dorim".

Critiano Ronaldo nu vrea să părăsească fotbalul mare

Așadar, se pare că Ronaldo nu este dispus să spună adio fotbalului mare, fiind probabil convins că mai are multe de oferit. Aproape sigur, portughezul își dorește să semneze cu o echipă din Europa, de preferat una care joacă în Champions League, dar opțiunile sunt puține. Pretențiile financiare ale lusitanului sunt la un nivel ridicat, astfel că nicio echipă puternică nu este dispusă să cheltuie sume exorbitante cu un jucător aflat pe final de carieră. Una dintre variante ar fi Chelsea, echipă care are nevoie de un număr 9 și beneficiază de resurse financiare substanțiale, dar rămâne de văzut dacă londonezii îi vor face o ofertă oficială.
Până la a-și decide viitorul, Ronaldo se concentrează exclusiv pe Cupa Mondială, dar situația sa de la naționala Portugaliei nu este strălucită. Fernando Santos l-a ținut pe bancă în duelul cu Elveția de aseară, folosindu-l doar în ultimele 20 de minute, când zarurile erau deja aruncate.
Selecționerul Portugaliei a declarat după meci că nu există niciun conflict între el și starul echipei, dar nemulțumirea lui Ronaldo este evidentă. CR7 a plecat repede la vestiare după duelul cu Elveția, iar azi a refuzat să se antreneze cu rezervele, semn că tensiunea plutește în aer în cadrul lotului Portugaliei.
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo