Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cristiano Ronaldo, în cea mai slabă echipă din faza grupelor Cupei Mondiale, alături de 4 jucători din Qatar

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 03/12/2022 la 14:40 GMT+2

Campionatul Mondial 2022 | Cristiano Ronaldo a fost inlcus în cea mai slabă echipă din faza grupelor. 4 jucători din Qatar, cea mai slabă națională gazdă de la un turneu final, sunt alături de lusitan.

Cristiano Ronaldo pendant Corée du Sud - Portugal

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Dani Morar
Cristiano Ronaldo a fost ales în cea mai slabă echipă din faza grupelor Campionatului Mondial din Qatar, după prestațiile neconvingătoare din cele 3 partide disputate până acum. Lusitanul a început ca titular fiecare meci, însă s-a zbătut pentru a fi decisiv și nu a reușit decât un gol, din penalty, împotriva Ghanei.
Sofascore a alcătuit cea mai slabă echipă din faza grupelor, bazându-se pe notele pe care jucătorii le-au luat în cele 3 meciuri. Astfel, CR7 este vârful acestei echipe virtuale, construită de statisticieni, având o medie a notelor de 6,37.
Daily Mail notează că jucătorul a părut frustrat în mai toate momentele în care a fost în prim plan, fiind supărat că nu ajung destule mingi la el. De asemenea, el a greșit la golul egalizator al Coreei de Sud din ultima etapă Ronaldo a fost lovit în spate de o minge centrată, iar ricoșeul nefericit a făcut ca asiaticii să revină în joc, câștigând pe final cu 2-1 și calificâdu-se în optimi.
Citește și:

Cristiano Ronaldo, coleg cu 4 jucători din Qatar în cea mai slabă echipă din faza grupelor Cupei Mondiale

Aissa Barsham, Homam Ahmed, Boudiaf și Almoez Ali sunt cei 4 jucători din Qatar incluși în cea mai slabă echipă a grupelor turneului final. Niciunul nu are o medie a notelor peste 6,30, Ronaldo fiind puțin mai bine cotat decât ei din acest punct de vedere.
Canadianul Alistair Johnston are cea mai mare notă din echipa creată de Sofascore, media lui ajungând la 6,40. Astfel, Cristiano Ronaldo nu este cel mai bun nici măcar din această echipă, fundașul dreapta din naționala Canadei depășindu-l de puțin.
Cum arată cea mai slabă echipă cu jucători din grupele Campionatului Mondial din Qatar:
  • Aissa Barsham (Qatar) – Alistair Johnston (Canada), Oscar Duarte (Costa Rica), Francisco Calvo (Costa Rica), Homam Ahmed (Qatar) – Matthew Leckie (Australia), Karim Boudiaf (Qatar), Tajon Buchanan (Canada), Almoez Ali (Qatar), Cristiano Ronaldo (Portugalia)
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo