Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cristiano Ronaldo, în război cu fanii Portugaliei! 70% dintre suporteri au votat împotriva starului lusitan

Eurosport
DeEurosport

Publicat 04/12/2022 la 16:38 GMT+2

Campionatul Mondial 2022 | Cristiano Ronaldo nu mai este susținut de fanii Portugaliei, după prestațiile slabe din grupele turneului din Qatar. Naționala lusitană va întâlni Elveția în optimi, iar CR7 nu mai este sigur de postul de titular.

Cristiano Ronaldo

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Dani Morar
Cristiano Ronaldo pare să nu mai fie atât de intens susținut de către suporterii Portugaliei, după ce atacantul a dezamăgit în grupele Campionatului Mondial și nu a înscris decât un gol. Suporterii naționalei nu îl mai vor pe jucător în echipa de start, un procent uriaș votând ca el să fie scos din primul "11".
Prestigioasa publicație portugheză A Bola a realizat un sondaj prin care cititorii au fost întrebați dacă vor ca Ronaldo să fie titular în continuare sau ar trebui să ia loc pe bancă, anunță Mundo Deportivo. Doar 30% dintre votanți au fost de partea lusitanului, aproximativ 70% votând ca Fernando Santos să nu îl utilizeze din primul minut al optimei de finală contra Elveției.
Rămâne de văzut ce decizie va lua selecționerul Portugaliei pentru optimile Cupei Mondiale. Santos nu s-a ferit să-l înlocuiască pe CR7 în ultima etapă din grupe, fostul jucător al lui Manchester United fiind schimbat în minutul 64. În momentul în care a fost scos de pe teren, starul de 37 de ani a fost surprins de camerele video spunând: "Te grăbești al dracului de rău să mă înlocuiești".
Totuși, cuvintele grele nu i-ar fi fost adresate antrenorului, ci unui adversar din echipa Coreei de Sud, care se grăbea pentru că asiaticii mai aveau nevoie de un gol pentru a se califica în fazele eliminatorii, pe care l-au și reușit.
Citește și:

Cristiano Ronaldo a fost ales în cea mai slabă echipă din faza grupelor Cupei Mondiale

Cristiano a fost ales de către SofaScore în cea mai slabă echipă alcătuită din jucători care au evoluat în grupele Mondialului din Qatar. Jucătorul a avut puține realizări în cele 3 partide, reușind să marcheze un singur gol, în victoria 3-2 cu Ghana, din penalty. El s-a zbătut mult și chiar a cerut să-i fie acordat un gol al lui Bruno Fernandes din meciul cu Uruguay, însă FIFA a demonstrat că nu atinsese mingea.
Cum arată cea mai slabă echipă cu jucători din grupele Campionatului Mondial din Qatar:
Aissa Barsham (Qatar) – Alistair Johnston (Canada), Oscar Duarte (Costa Rica), Francisco Calvo (Costa Rica), Homam Ahmed (Qatar) – Matthew Leckie (Australia), Karim Boudiaf (Qatar), Tajon Buchanan (Canada), Almoez Ali (Qatar), Cristiano Ronaldo (Portugalia)
Cristiano Ronaldo are o medie a notelor celor 3 partide din grupe de doar 6,37, alături de el fiind incluși și 4 jucători din Qatar și 2 din Costa Rica. Portugalia joacă marți împotriva Elveției, de la ora 21, iar dacă va fi folosit, jucătorul are ocazia de a le demonstra contestatarilor că vremea lui nu a trecut și că încă poate evolua la o echipă de top după terminarea Campionatului Mondial.
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo