Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cristiano Ronaldo, "un exemplu negativ pentru toți copiii din lume"! De ce a fost criticat după debutul la Cupa Mondială

Bianca Dumitru

Actualizat 26/11/2022 la 08:59 GMT+2

Portugalia a câștigat meciul de debut la turneul final al Cupei Mondiale din Qatar, într-o partidă în care Cristiano Ronaldo a scris istorie. În urma golului marcat, starul lusitanilor a fost criticat de un fost campion al Angliei, Chris Sutton.

Cristiano Ronaldo of Portugal reacts during the FIFA World Cup Qatar 2022 Group H match between Portugal and Ghana at Stadium 974 on November 24, 2022 in Doha, Qatar

Credit imagine: Getty Images

Portugalia a câștigat cu scorul de 3-2 duelul cu Ghana din prima etapă a grupelor de la turneul final al Campionatului Mondial de fotbal din Qatar 2022.
Cristiano Ronaldo a deschis scorul pentru naționala sa, dintr-o lovitură de la 11 metri, și a intrat în istoria competiției, devenind primul jucător care a înscris la cinci ediții diferite ale Cupei Mondiale (2006, 2010, 2014, 2018, 2022).
Reușita lui Cristiano nu a fost văzută cu ochi buni, însă, de toată lumea. Modul în care lusitanul a obținut penalty-ul a fost criticat de Chris Sutton, fostul campion al Angliei în sezonul 1994/95 cu Blackburn Rovers.
Citește și:

"Ronaldo este un exemplu negativ pentru toți copiii din lume"

Fostul atacant englez a declarat că Ronaldo a căzut prea ușor în careu, această lejeritate demonstrată fiind dăunătoare pentru imaginea sa.
Chris Sutton consideră că portughezul le dă astfel un exemplu negativ copiilor și a criticat decizia arbitrilor din camera VAR de a nu interveni pentru a face dreptate.
"Nu este pentru prima dată când arbitrii din camera VAR nu gestionează bine fazele, din cauza presiunii. Nu este bine ce a făcut Ronaldo. Este un exemplu negativ pentru toți copiii din lume. Este un jucător foarte bun, dar a trișat.
Trebuia ca arbitrii să fie mai impunători. Este rușinos cum de cei din camera VAR nu au intevenit. Nu trebuie să revezi faza de prea multe ori, pentru a ajunge la concluzia că a fost simulare.
Știu că Ronaldo are mulți fani, dar să fim serioși. Nu a fost corect", a declarat Chris Sutton pentru Daily Mail.
Pentru Portugalia urmează luni, de la ora 21:00, duelul cu Uruguay, contând pentru a doua etapă a grupelor.
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo