Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cu câți bani au plecat francezii de la Cupa Mondială din Qatar! Sumă colosală obținută de selecționerul Deschamps

Maria Olteanu

Publicat 13/04/2023 la 20:58 GMT+3

Naționala Franței a ajuns până în ultimul act al turneului final de anul trecut, cedând în fața Argentinei, la lovituri de departajare. Chiar și așa, în ciuda eșecului, francezii au plecat cu sume importante din Qatar, selecționerul Deschamps fiind de departe omul care a reușit să obțină cei mai mulți bani.

Didier Deschamps i Kylian Mbappe

Credit imagine: Eurosport

Franța, fosta campioană mondială, nu a reușit să își apere trofeul cucerit în anul 2018, cedând în finala Cupei Mondiale, în fața Argentinei, la loviturile de departajare, după câteva reveniri miraculoase în meci.
Chiar dacă au plecat din Qatar doar cu medaliile de argint la gât, francezii au primit bonusuri financiare importante, selecționerul Didier Deschamps fiind de departe omul care a încasat cel mai mult.
Fiecare jucător din reprezentativa "cocoșului galic" a pus mână pe 490.000 de euro pentru participarea la ediția turneului final din Qatar, în timp ce Deschamps a încasat o recompensă dublă, de 1,1 milioane de euro.
CITEȘTE ȘI:

Câți bani au câștigat cei din naționala Franței pentru participarea la Cupa Mondială din Qatar

Jurnaliștii francezi au publicat bonusurile financiare încasate de jucătorii selecționatei din Hexagon pentru parcursul înregistrat la Cupa Mondială de la finalul anului trecut, acolo unde au ajuns până în finală.
Potrivit L’Équipe, citat de gsp.ro, federația franceză a primit din partea celor de la FIFA suma de 30,5 milioane de euro, sumă împărțită tuturor oamenilor din echipă, jucători și staff tehnic.
Fotbaliștii primei reprezentative de la Paris au primit fiecare câte 490.000 de euro, în timp ce selecționerul Didier Deschamps a câștigat mai mult decât dublu față de aceștia, 1.1 milioane de euro.
Oamenii din staff-ul lui Deschamps au primit și ei sume importante, doi dintre aceștia chiar mai mult decât jucătorii. Sumele distribuite au fost între 680.000 de euro și 140.000 de euro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo