Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cum arată cotele la câștigarea Cupei Mondiale înainte de startul sferturilor de finală

Bianca Dumitru

Publicat 07/12/2022 la 17:59 GMT+2

Campionatul Mondial de fotbal din Qatar 2022 a ajuns la faza sferturilor de finală. În acest moment, Brazilia este favorita bookmaker-ilor și are cea mai mare probabilitate de a câștiga trofeul, în timp ce Maroc este la polul opus, cu cea mai mică șansă.

World Cup

Credit imagine: Getty Images

Campionatul Mondial de fotbal din Qatar 2022 a trecut și de faza optimilor de finală, doar 8 echipe fiind acum în lupta pentru marele trofeu.
Înainte de startul fazei sferturilor de finală, bookmaker-ii au anunțat cotele la câștigarea trofeului. Astfel, potrivit caselor de pariuri, Brazilia este marea favorită a competiției, cu o cotă de 2,85 pentru a-și adjudeca al șaselea titlu mondial din istorie.
Naționala lui Neymar, Richarlison și Vinicius jr. are și conform statisticienilor cea mai mare probabilitate de a se impune în finală, peste 28%.
Potrivit bookmaker-ilor, pe locul 2 în topul echipelor cu cele mai mari șanse la trofeul mondial în 2022 se află Franța, cu o cotă de 5, iar Argentina este pe a treia poziție, cu o cotă de 6.
Analiștii plasează cele două reprezentative invers, sud-americanii având în opinia lor o probabilitate de 16,5% de a cuceri titlul mondial, în timp ce francezii au 14,4% șanse să câștige.
La polul opus, echipele în care nici casele de pariuri, nici statisticienii nu au încredere că vor învinge la Cupa Mondială din Qatar sunt Maroc și Croația, care au cote cuprinse între 35 și 50 și probabilități de sub 3%.
Citește și:

PROGRAMUL SFERTURILOR DE FINALĂ DE LA CUPA MONDIALĂ DE FOTBAL DIN QATAR 2022

Vineri, 9 decembrie:
  • Croația - Brazilia, ora 17:00
  • Țările de Jos - Argentina, ora 21:00
Sâmbătă, 10 decembrie:
  • Maroc - Portugalia, ora 17:00
  • Anglia - Franța, ora 21:00
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo