Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cupa Mondială 2022 | Ilie Dumitrescu și-a ales favoritul de la turneul final din Qatar

Ion Alexandru

Publicat 14/11/2022 la 11:50 GMT+2

Ilie Dumitrescu a fost unul dintre eroii României la Mondialul de vis din 1994. Cu cele două goluri magice din victoria cu 3-2 din fața Argentinei, Dumitrescu a contribuit decisiv la cel mai frumos succes din istoria tricolorilor.

Ilie Dumitrescu a dat dou[ goluri ]n meciul România - Argentina de la Cupa Mondială din 1994

Credit imagine: Getty Images

Ilie Dumitrescu a ales cel mai bun mijlocaș din lume. Fostul membru marcant al Generației de Aur știe că mijlocașul de creație al lui Manchester City Kevin De Bruyne poate schimba soarta unui meci și își pune mari speranțe într-o evoluție superbă a acestuia la Mondialul din Qatar.
De Bruyne este cel mai bun pasator de gol din Premier League și în acest sezon, iar Pep Guardiola a spus mereu că este omul cheie pentru marile succese din ultimii ani.
Betano Afiș, varianta 2
Acest conținut vă este oferit de Betano.
Într-un interviu pentru Prosport, Ilie Dumitrescu a făcut totul preferaților săi din Premier League: "Mie îmi place De Bruyne! A venit Haaland, dar eu fiind mijlocaș, pentru mine De Bruyne este cel mai bun inter din lumea asta. Ar mai fi și Kane în topul jucătorilor mei preferați din Premier League".
De Bruyne este la 8-lea sezon în tricoul lui Manchester City și are niște cifre uluitoare. Belgianul de 31 de ani a jucat 221 de partide în Premier League în care a marcat de 60 de ori și a dat 97 de pase decisive. Sezonul 2019-2020 a fost cel mai bun de până acum. De Bruyne a dat 13 goluri și a avut 20 de pase de gol într-o stagiune în care Manchester City a pierdut titlul în favoarea lui Liverpool.
Kevin de Bruyne

Belgia este doar a 9-a favorită la câștigarea Cupei Mondiale

Belgia, cu De Bruyne pe teren, a terminat pe locul 3 la ultima ediție a Campionatului Mondial. La turneul final din Rusia, belgienii au fost învinși cu 1-0 în semifinala cu Franța, care a adevenit pentru a doua oară în istorie campioană mondială. În finala mică, Belgia a învins clar Anglai, cu 2-0.
La ediția din acest an, belgienii au scăzut în opinia bookamkerilor. Trupa condusă din teren de Kevin De Bruyne este a 9-a favorită la casele de pariuri, în spatele Braziliei, Argentinei, Franței, Soaniei, Angliei, Germaniei, Olandei și Portugaliei.
Citește și:
Favoritele la câștigarea Cupei Mondiale
  • Brazilia 4/1
  • Argentina 5.5/1
  • Franța 6/1
  • Spania 7/1
  • Anglia 8/1
  • Germania 10/1
  • Olanda 12/1
  • Portugalia 14/1
  • Belgia 16/1
Cine va câștiga trofeul Cupei Mondiale 2022?
Turneul Campionilor se vede în săptămâna 13 – 20 noiembrie 2022 în direct pe Eurosport 2, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo