Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

De ce "a dispărut" portarul Marocului după intonarea imnului la meciul cu Belgia Dezvăluirea BBC

Irina Aldea

Publicat 27/11/2022 la 20:43 GMT+2

Motivul pentru care Yassine Bounou a fost nevoit să plece de pe teren chiar înainte de startul partidei cu Belgia a fost explicat. Misterul de la Campionatul Mondial a fost risipit chiar de către africani.

Yassine Bounou & Munir El Kajoui

Credit imagine: Eurosport

Yassine Bounou, portarul Marocului,a oferit un moment total de confuzie înainte de startul partidei cu Belgia. Bono a fost numit în echipa de start, a cântat imnul național și a dat mâna cu jucătorii adversari, dar nu a intrat pe teren la startul meciului, spre disperarea comentatorilor sportivi. Portarul de rezervă Munir Mohand Mohamedi a început meciul în locul lui Bono, care s-a plâns de vedere încețoșată și amețeli.
Africanii au dezvăluit, potrivit BBC și L'Equipe, că Bono a avut o probleme la ochi și s-a plâns de amețeli chiar înainte de meci. Absența lui Bono nu s-a dovedit a fi crucială pentru Maroc, deoarece africanii s-au impus cu 2-0, grație golurilor marcate în repriza a doua de Abdelhamid Sabiri și Zakaria Aboukhlal.
CITEȘTE ȘI:

S-a aflat de ce "a dispărut" portarul Marocului după intonarea imnului la meciul cu Belgia

Țara nord-africană are patru puncte în Grupa F, înainte de confruntarea cu Canada de joia viitoare. Belgia, între timp, se confruntă cu o luptă dificilă pentru a avansa în runda următoare a turneului, deoarece va înfrunta Croația.
Vorbind după înfrângerea echipei sale în fața Marocului, Roberto Martinez a declarat: "Nu am avut timp să mă gândesc la asta. Este un rezultat dificil pentru că primul gol a afectat foarte mult rezultatul. Nu am reușit să ne facem jocul și este un joc pe care trebuie să îl înțelegem. Trebuie să fim împreună și să reacționăm în următorul meci".
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo