Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Decizie radicală în cazul unui fundaș din naționala Poloniei, care a semnat cu Spartak Moscova

Andrei Nicolae

Actualizat 20/06/2022 la 18:21 GMT+3

Czeslaw Michniewicz, selecționerul Poloniei, va renunța la fundașul Maciej Rybus pentru Cupa Mondială din Qatar, după ce acesta s-a alăturat clubului Spartak Moscova.

Maciej Rybus

Credit imagine: Getty Images

Maciej Rybus, un fundaș stânga de 32 de ani, a debutat la naționala Poloniei chiar împotriva României, într-un joc disputat în noiembrie 2009. Între timp, el a adunat 66 de selecții pentru prima reprezentativă și în mod normal ar fi făcut parte din lotul pentru Cupa Mondială din Qatar, care va debuta pe 21 noiembrie.
În ultimii 5 ani, el a fost legitimat la Lokomotiv Moscova, echipă cu care a ajuns la final de contract. La mijlocul lunii, Maciej Rybus s-a alăturat clubului rus Spartak Moscova, din postura de jucător liber. O alegere care s-a întors împotriva lui, cel puțin din punct de vedere al prezenței lui la naționala Poloniei. El nu va fi reținut pentru turneul final din noiembrie / decembrie.

Decizie radicală în cazul fundașului din naționala Poloniei, Maciej Rybus. Comunicatul federației

Polonia a refuzat să joace împotriva Rusiei în semifinala play-off programată în martie, pentru calificarea la Cupa Mondială, din cauza invaziei Ucrainei, care a început pe 24 februarie. De atunci, țara a primit peste 3,5 milioane de refugiați ucraineni, după cum a informat BBC.
Federația Poloneză a transmis un comunicat pe marginea acestui subiect: "Antrenorul naționalei Poloniei, Czeslaw Michniewicz, a discutat cu Maciej Rybus, care se află în prezent în Polonia, după ce cantonamentul primei reprezentative s-a încheiat săptămâna trecută.
Antrenorul l-a informat pe jucător că, din cauza situației în care se află actualul său club, nu va fi convocat în cantonamentul din septembrie al echipei naționale și nu va fi inclus în lotul pentru Cupa Mondială din Qatar."
Rybus ratează astfel meciuri cu Argentina, Mexic și Arabia Saudită, în cadrul Grupei C la Cupa Mondială.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo