Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Denzel Dumfries, omul meciului în Olanda-SUA! Premiera stabilită de jucătorul lui Inter în Qatar

Alex Masgras

Publicat 03/12/2022 la 19:40 GMT+2

Olanda este prima echipă calificată în sferturile de finală ale Cupei Mondiale din Qatar, după victoria cu 3-1 în fața SUA. Denzel Dumfries, cu un gol și două pase de gol, a fost omului meciului câștigat de echipa condusă de Louis Van Gaal.

Dumfries esulta per il gol in Olanda-Stati Uniti - Mondiali 2022

Credit imagine: Getty Images

Olanda a învins sâmbătă Statele Unite ale Americii, scor 3-1, devenind prima echipă calificată în sferturile de finală ale Cupei Mondiale din Qatar.
Pentru echipa condusă de Louis van Gaal au marcat Depay, Blind și Dumfries, în timp ce pentru americani a înscris Wright.
Denzel Dumfries, fundașul celor de la Inter, a fost omul meciului de pe Khalifa International Stadium. Dumfries nu a fost numai autorul golului care a asigurat calificarea "portocalei mecanice", ci și pasatorul decisiv la primele două reușite.
Odată cu această performanță, Dumfries a stabilit o premieră pentru Cupa Mondială din Qatar. El a devenit primul jucător de la această ediție a turneului final care fost implicat în trei goluri în aceeași partidă.
Citește și:

Louis Van Gaal, 19 partide fără înfrângere de la revenirea pe banca Olandei

În sferturile de finală de la Cupa Mondială din Qatar, Olanda va întâlni câștigătoarea partidei dintre Argentina și Australia, partidă care va avea loc sâmbătă seară, de la ora 21:00.
De la revenirea lui Van Gaal pe banca olandezilor, "portocala mecanică" nu a pierdut. El l-a înlocuit pe Frank de Boerg după EURO 2020, iar de pe 1 septembrie 2021, de la meciul cu Norvegia din preliminariile pentru Cupa Mondială, Olanda a ajuns la 19 partide consecutive fără înfrângere.
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo