Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Deschamps, pălăria jos în fața lui Mbappe după Franța – Danemarca 2-1: "Kylian e ca o locomotivă!"

Irina Aldea

Actualizat 26/11/2022 la 23:38 GMT+2

Campioana Mondială din 2018 nu se dezminte și obține rapid calificarea în faza optimilor de finală încă de după etapa secundă a fazei grupelor. Francezii au învins Danemarca cu 2-1, după o dublă a starului Kylian Mbappe.

Didier Deschamps & Kylian Mbappe

Credit imagine: Getty Images

Selecţionata Franţei, deţinătoarea trofeului, este prima echipă națională calificată în optimile de finală ale Cupei Mondiale de fotbal din Qatar, după ce a învins echipa Danemarcei cu scorul de 2-1 (0-0), sâmbătă, pe Stadium 974 din Doha, în Grupa D. ''Les Bleus'' au câştigat prin dubla lui Kylian Mbappe (61, 86) şi, după 4-1 cu Australia, sunt în optimile de finală.
Kylian Mbappe și-a propus să rescrie istoria fotbalului cu Franța. Prin intermediul dublei marcate în fața Danemarcei, pe lângă faptul că a calificat Franța în optimile de finală, Mbappe a ajuns la recordurile deținute de legende precum Pele și compatriotul său, Zinedine Zidane. Doar el și brazilianul au marcat atât de mult la un Campionat Mondial înainte de a împlini 24 de ani.
CITEȘTE ȘI:

Deschamps, pălăria jos în fața lui Mbappe după Franța – Danemarca 2-1

Didier Deschamps, selecționerul Franței, a lăudat în special, după victoria împotriva Danemarcei (2-1), rolul jucat de Kylian Mbappe, autorul unei duble: "Kylian... Este un jucător excepțional, are această capacitate de a fi decisiv, de a face diferența, chiar dacă adversarii discută a fost puțin luat la țintă. De asemenea, beneficiază și de faptul că are în jurul său alți jucători periculoși. Echipa Franței are nevoie de un Kylian foarte bun.
El este un lider. Apoi, există trei tipuri de leadership: fizic, tehnic și mai mult mental sau expresiv. Dacă unii dintre voi au fost îngrijorați pentru că Paul (Pogba) nu era acolo, vă asigur că sunt alții care știu să vorbească. Kylian nu va vorbi prea mult, dar, prin ceea ce face, este o locomotivă pe teren", a spus Deschamps la conferința de presă.
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo