Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Deschamps, luat la rost pentru selecția din naționala Franței! "Cel mai slab mijloc din istorie"

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 10/11/2022 la 14:52 GMT+2

Didier Deschamps a anunțat lotul pentru Campionatul Mondial din Qatar, însă a fost luat la rost de către un fost interanțional francez. Jerome Rothen consideră că mijlocul Franței arată dezastruos, fiind cel mai slab din istoria naționalei.

Kurt Zouma avec Didier Deschamps à l'entraînement de l'équipe de France

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Dani Morar
Didier Deschamps a fost aspru criticat pentru selecția făcută la echipa națională a Franței pentru Campionatul Mondial din Qatar. Jerome Rothen consideră că mijlocul pe care îl va alinia naționala Hexagonului este cel mai slab din istorie, notând aici și absențele notabile ale lui Pogba și Kante.
Betano Afiș, varianta 2
"Pentru mine, această linie de mijloc este cea mai slabă din istoria naționalei Franței", a declarat Rothen pentru RMC Sport.
Camavinga, Fofana, Guendouzi, Rabiot Tchuameni și Veretout sunt mijlocașii pe care Didier Deschamps a decis să se bazeze la Cupa Mondială. Aria de selecție a actualei campioane mondiale este una foarte largă, astfel că selecționerul a fost nevoit să lase acase alte nume cunoscute.
Pe lângă cei doi accidentați menționați anterior, fotbaliști precum Nabil Fekir, Thomas Lemar, Boubakar Kamara, Ndombele sau Kourt Zouma au rămas acasă. În schimb, naționala Cocoșului Galic excelează la capitolul ofensivă, acolo unde sunt prezente mai multe staruri ale fotbalului. Benzema, câștigătorul Balonului de Aur, Mbappe, Griezmann sau Ousmane Dembele sunt doar câțiva dintre atacanții care promit să rupă plasele la turneul final.
N'Golo Kante este și cea mai mare absență de la Campionatul Mondial, în opinia Teodorei Meluță, cea mai bună jucătoare de fotbal din România. Ea l-a desemnat pe francez pentru implicarea pe care o are în joc mijlocașul lui Chelsea, în dauna unor jucători precum Erling Haaland sau Mohamed Salah.
Citește și:

Lotul Franței pentru Campionatul Mondial din Qatar

Franța (Didier Deschamps) - 25 de jucători
Portari: Alphonse Areola (West Ham), Hugo Lloris (Tottenham), Steve Mandanda (Rennes)
Fundași: Lucas Hernandez (Bayern Munchen), Théo Hernandez (AC Milan), Presnel Kimpembe (PSG), Ibrahima Konaté (Liverpool), Jules Koundé (FC Barcelona), Benjamin Pavard (Bayern Munchen), William Saliba (Arsenal), Dayot Upamecano (Bayern Munchen), Raphaël Varane (Manchester United)
Mijlocași: Eduardo Camavinga (Real Madrid), Youssouf Fofana (Monaco), Mattéo Guendouzi (OM), Adrien Rabiot (Juventus), Aurélien Tchouaméni (Real Madrid), Jordan Veretout (OM)
Atacanți: Karim Benzema (Real Madrid), Kingsley Coman (Bayern Munich), Ousmane Dembélé (FC Barcelona), Olivier Giroud (AC Milan), Antoine Griezmann (Atlético de Madrid), Kylian Mbappe (PSG), Christopher Nkunku (Leipzig)
picture

Cupa Mondială Qatar 2022 | Acestea sunt stadioanele pe care se vor juca partidele de la turneul fina

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo