Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

După ce a râs de Mbappe, Emi Martinez ironizează un alt star francez: "S-a dus naiba totul!"

Irina Aldea

Actualizat 24/12/2022 la 08:21 GMT+2

Portarul Argentinei, Emiliano Martinez, a decis să se îndrepte spre Aurelien Tchouameni, după victoria Argentinei în fața Franței din finala Cupei Mondiale, după ce a râs zile întregi de Kylian Mbappe.

Emiliano Martinez

Credit imagine: Getty Images

Emiliano Martinez a afirmat că știa că Aurelien Tchouameni va fi "emoționat" înainte de a rata penalty-ul, trimițând balonul pe lângă poartă în finala Cupei Mondiale de duminica trecută. Mijlocașul de la Real Madrid a irosit șansa de a-i readuce pe "Les Bleus" în joc la loviturile de departajare, deoarece a tras pe lângă poartă, iar Argentina s-a impus cu 4-2 la penalty-uri.
Într-o confruntare încinsă, Argentina și Franța meciul s-a încheiat 3-3, înainte de a se merge la loviturile de departajare. Kylian Mbappe a reușit un hat-trick, în timp ce Lionel Messi a reușit o dublă pentru Argentina, într-una dintre cele mai frumoase finale din istoria competiției. Deși Franța părea să aibă prima șansă la penalty-uri, Martinez a influențat mersul duelului, deoarece a apărat penalty-ul lui Kingsley Coman și l-a eliminat pe Tchouameni printr-o tehnică foarte simplă, spune el.
CITEȘTE ȘI:

După ce a râs de Mbappe, Emi Martinez ironizează un alt star francez

Cu echipa sa deja condusă cu 2-0, Tchouameni trebuia să înscrie pentru a menține Franța în joc la loviturile de departajare, dar jucătorul de 22 de ani a trimis mingea pe lângă stâlpul din dreapta lui Martinez. Portarul de la Aston Villa a plonjat în direcția corectă, dar nu a fost nevoie să aibă niciun contact cu mingea, deoarece șutul a trecut pe lângă stâlp.
Potrivit Marca, Martinez știa că Tchouameni era "emoționat" atunci când s-a apropiat pentru a executa penalty-ul și a adăugat că "s-a dus naiba totul" ratând complet ținta: "Când am apărat primul penalty, știam că celălalt jucător al lor va fi emoționat. Am încercat să-l intimidez aruncând mingea, vorbind cu el... și a șutat pe lângă. Atunci s-a dus naiba tot pentru ei", a declarat Martinez în timp ce bucura de sărbătoarea dată în cinstea lui la Mar del Plata.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo