Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Emiliano Martinez nu se dezminte! Cum l-a ironizat pe Mbappe în fața suporterilor din Argentina

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 20/12/2022 la 22:54 GMT+2

Portarul naționalei Argentinei este în mijlocul unei noi faze care stârnește controverse în mediul online, pentru că nu s-a putut abține nici măcar la petrecerea alături de fanii din țara sa natală și l-a atacat din nou pe fotbalistul care i-a marcat de 4 ori în finala Campionatului Mondial din Qatar.

Emiliano Martinez (l.) veräppelte Kylian Mbappé nach dem WM-Finale

Credit imagine: Imago

Articol scris de Tibi Munteanu
Deși la finalul partidei de pe Lusail Iconic Stadium a mers la cel mai bine cotat fotbalist al francezilor pentru a-l consola pentru faptul că a ratat șansa de a cuceri a doua oară consecutiv trofeul Cupei Mondiale, portarul Argentinei, Emiliano Martinez, se pare că nu îl suportă deloc pe starul lui Paris Saint-Germain, pentru că l-a ironizat din nou, după ce a făcut-o și în cadrul vestiarului "pumelor" după ce echipa sa a câștigat marea finală.

Emiliano Martinez, un nou gest ironic la adresa lui Kylian Mbappe

Portarul naționalei Franței a recurs la un nou gest ironic cu privire la Kylian Mbappe, după ce starul francez a marcat un hat-trick în poarta acestuia în marea finală a Campionatului Mondial, plus un penalty fructificat la loviturile de departajare.
Prezent la Buenos Aires la sărbătoarea națională după câștigarea celui de-al 3-lea titlu mondial pentru Argentina, Emiliano Martinez a fost surprins la un moment dat la bustul gol, cu medalia de campion mondial la gât, având în mână o păpușă pe fața căreia e o poză cu chipul lui Kylian Mbappe. Imaginile s-au viralizat rapid și au stârnit din nou controverse cu privire la atitudinea portarului de 30 de ani, inclusiv printre fanii lui Lionel Messi, care s-au arătat dezgustați de acest nou gest ironic făcut de "Dibu" la adresa unuia dintre cei mai buni fotbaliști din lume în prezent.
Culmea, argentinienii l-au provocat și pe Lionel Messi la o reacție cu privire la colegul său de la PSG, aruncându-i o jucărie de pluș cu o țestoasă ninja, cu trimitere directă către fotbalistul care a împlinit astăzi 24 de ani, însă decarul Argentinei a preferat să nu răspundă, a fost doar amuzat și a aruncat înapoi jucăria.
Nu este prima dată când Martinez îl provoacă pe Kylian Mbappe, pentru că a făcut-o și la petrecerea din vestiar de după finală, dar a ținut să-i răspundă și la remarca francezului făcută înainte de desfășurarea turneului final, cum că fotbaliștii din America de Sud nu sunt la fel de bine pregătiți precum cei din Europa, pentru că nivelul fotbalului european este unul mult mai înalt, inclusiv în cadrul competițiilor internaționale.
"Nu știe suficient de multe despre fotbal și nu a jucat niciodată în America de Sud. Atunci când nu ai parte de o astfel de experiență, ar fi mai bine să nu vorbești despre asta", a fost replica dată de goalkeeper-ul argentinian.
Citește și:

Martinez, "clovnul" Mondialului după gesturile controversate pe care le-a făcut

Cu toate că a dat un randament excelent între buturile porții argentinienilor, salvându-și echipa în mai multe rânduri, inclusiv în ultimul minut de joc al finalei cu Franța, Emiliano Martinez s-a băgat singur în mai multe scandaluri, din cauza gesturilor pe care le-a făcut.
picture

Andrei Ciobanu și Ion Alexandru, reacții în direct în timpul finalei Cupei Mondiale din Qatar

În primă fază, cel poreclit "Dibu" a dansat imediat după ce a parat cea de-a doua lovitură de la 11 metri în fața olandezilor în cadrul sferturilor de finală, fiind etichetat drept arogant, însă cel mai controversat gest a venit la momentul decernării premiilor, după ce a primit distincția pentru cel mai bun portar de la Cupa Mondială din Qatar, când a vrut să le răspundă ironiilor francezilor, după cum ulterior a motivat.
Nu în ultimul rând, în vestiar, după ce a câștigat titlul mondial, când celebra alături de coechipierii săi, Emiliano Martinez i-a oprit brusc pe toți și a strigat "Un moment de reculegere pentru Mbappe", continuând apoi să danseze alături de "pume".
Gestul său a fost un subiect îndelung dezbătut de mai multe nume mari din fotbalul mondial și a fost considerat de cei mai mulți ca unul lipsit de fair-play și respect față de Kylian, însă cu modul prin care a ales să-l ironizeze din nou pe Mbappe, e clar că portarul lui Aston Villa nu s-a simțit deloc vinovat.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol