Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Emoții pentru Argentina înaintea Cupei Mondiale! Messi va rata următorul meci al lui PSG cu Lorient

Alex Masgras

Actualizat 05/11/2022 la 15:01 GMT+2

Lionel Messi nu va face deplasarea alături de coechipierii săi la Lorient. PSG a confirmat astăzi că Messi va reveni la antrenamente abia săptămâna viitoare, deoarece se află sub tratament din cauza unei inflamări a tendonului lui Ahile.

Lionel Messi durante Juventus-PSG - Champions League 2022-23

Credit imagine: Getty Images

Lionel Messi va rata partida din Ligue 1 de pe terenul celor de la Lorient de duminică. PSG a confirmat astăzi că starul argentinian va rămâne acasă, ca măsură de precauție, din cauza unei inflamări a tendonului lui Ahile.
Potrivit campioanei din Franța, Messi va reveni săptămâna viitoare la antrenamente.
Keylor Navas, Presnel Kimpembe și Fabian Ruiz se alătură argentinianului pe lista indisponibililor pentru deplasarea de la Lorient, cei trei urmând să reia antrenamentele tot săptămâna viitoare.
Citește și:

Lionel Messi a înscris 12 goluri pentru PSG în acest sezon

După un prim sezon modest pentru Lionel Messi în capitala Franței, starul argentinian are prestații mult mai bune în actuala stagiune. Messi a marcat 12 goluri și a oferit 14 pase de gol în cele 18 partide din toate competițiile în care a jucat pentru PSG în acest sezon, fiind într-o formă excelentă înaintea Cupei Mondiale din Qatar.
Messi speră la un turneu final cât mai bun pentru Argentina, în speranța că va cuceri în premieră Cupa Mondială. În 2014, la Cupa Mondială din Brazilia, starul argentinian a fost la un pas de a cuceri trofeul alături de selecționata "pumelor", atunci când au pierdut în finală contra Germaniei.
Argentina va juca la Cupa Mondială din Qatar în Grupa C, grupă din care mai fac parte Polonia, Mexic și Arabia Saudită. Naționala "pumelor" va debuta la turneul final pe 22 noiembrie, atunci când va întâlni Arabia Saudită.
Până la debutul cu Arabia Saudită, Argentina va disputa și o partidă amicală împotriva Emiratelor Arabe Unite.
picture

Cupa Mondială Qatar 2022 | Acestea sunt stadioanele pe care se vor juca partidele de la turneul fina

Turneul ATP Masters de la Paris se vede în săptămâna 31 octombrie - 6 noiembrie 2022 în direct pe Eurosport 2, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo