Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Fotbalistul pe care Gary Neville nu vrea să-l vadă la Campionatul Mondial! "Ne-ar putea costa scump"

Bianca Dumitru

Actualizat 07/11/2022 la 11:38 GMT+2

Liverpool a învins-o pe Tottenham cu scorul de 2-1, într-un meci din a 15-a etapă a Premier League. La finalul partidei, Gary Neville și Jamie Redknapp au avut păreri diferite despre evoluția lui Trent Alexander-Arnold, pe care unul nu îl consideră pregătit să meargă la Campionatul Mondial.

Trent Alexander-Arnold - FC Liverpool

Credit imagine: Getty Images

Liverpool s-a impus cu scorul de 2-1 în deplasarea de la Tottenham, într-o partidă contând pentru etapa a 15-a din Premier League. Mohamed Salah, cu o dublă, a adus victoria echipei sale, care a tremurat în ultimele minute ale duelului.
Egipteanul a deschis scorul încă din minutul 11, după o pasă a lui Darwin Nunez, iar cu 5 minute înainte de pauză a făcut dubla, profitând de o greșeală a lui Dier, care l-a lăsat singur cu Lloris, fără șansă în fața atacantului.
La finalul partidei, Gary Neville și Jamie Redknapp au analizat prestațiile celor două echipe, comentând printre altele evoluția lui Trent Alexander-Arnold, despre care au avut păreri total opuse.
Neville a spus că fundașul nu ar trebui să fie convocat de Gareth Southgate pentru Campionatul Mondial de fotbal din Qatar 2022, considerând că acesta ar putea să o coste scump pe naționala Angliei într-un meci decisiv.
"Capacitatea lui de a merge în față nu este din această lume, dar vorbim despre fotbalul în sistem eliminatoriu și nu văd cum ar putea intra Gareth Southgate într-un meci eliminatoriu de la Cupa Mondială jucând cu Trent.
Vreau să fie cel mai mare fundaș drept al tuturor timpurilor pentru că are această abilitate, dar uneori pare că i-ar putea costa scump pe cei de la Liverpool.
Face lucruri pripite și cred că ar putea provoca un penalty într-o partidă de la Mondial. Nu cred că Gareth va avea încredere în el într-un meci eliminatoriu și are deja patru fundași dreapta strălucitori", a spus Neville, citat de Daily Mail.
Citește și:

"E un jucător care poate produce momente de geniu"

La rândul său, Jamie Redknapp a spus că Alexander-Arnold are o abilitate ofensivă care nu ar trebui ignorată de selecționerul Angliei, susținând convocarea fundașului la Cupa Mondială.
"Reversul medaliei este că ai un jucător care poate produce momente de geniu. Gareth a făcut o treabă grozavă, dar nu văd cum ne putem permite să nu luăm un jucător care are această strălucire.
Am fost obsedați de fundașii dreapta, am luat 20 la Euro! Nu avem nevoie de ei toți, trebuie să vedem cine poate câștiga un joc", a declarat Redknapp.
Campionatul Mondial de fotbal din Qatar 2022 va debuta pe 20 noiembrie, iar partidele vor fi transmise în format LIVE TEXT pe Eurosport.ro și pe aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo