Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Franța e ultima semifinalistă la Cupa Mondială din Qatar! "Les Bleus", victorie cu Anglia

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 10/12/2022 la 23:06 GMT+2

Franța s-a impus cu scorul de 2-1 în fața Angliei după reușitele lui Tchouameni și Giroud. Trupa lui Deschamps se va duela în continuare cu Maroc, pentru un loc în finala competiției.

England v France: the biggest match of the World Cup so far

Credit imagine: Eurosport

Selecţionata Franţei, campioana mondială en titre, s-a calificat în semifinalele Cupei Mondiale de fotbal din Qatar, după ce a învins formaţia Angliei cu scorul de 2-1 (1-0), sâmbătă seara, pe Al Bayt Stadium din Al Khor, în ultimul sfert de finală.

Anglia 1-2 Franța

UPDATE | Harry Kane trimite cu putere de la 11 metri, dar mingea se duce mult peste transversală.
Anglia 1-2 Franța: Olivier Giroud nu o mai iartă pe Anglia: înscrie cu capul, din apropiere. Mingea a fost puțin deviată de Maguire.
Anglia 1-1 Franța: Englezii restabilesc egalitatea după o lovitură de la 11 metri, transformată de Harry Kane, care a șutat puternic în dreapta lui Lloris, care a sărit în stânga.
UPDATE | Pauză în ultimul duel din sferturile de finală ale Cupei Mondiale.
Anglia 0-1 Franța: Francezii construiesc genial o acțiune ofensivă, mingea se plimbă de la mai mulți jucători, iar Griezmann îi trimite lui Tchouameni. Fotbalistul lui Real Madrid deschide scorul cu un șut plasat, la colțul lung, de la 25,9 metri distanță.
UPDATE | A început meciul dintre Anglia și Franța, ultimul sfert de finală de la Campionatul Mondial de fotbal din Qatar 2022.
UPDATE | Andrei Ciobanu și Ion Alexandru sunt live acum pe pagina de Facebook Eurosport România, unde comentează meciul dintre Anglia și Franța și vă invită să vă spuneți părerea despre super-duelul din sferturile Cupei Mondiale.
UPDATE | Echipele de start:

Știrea inițială
Anglia și Franța se duelează în această seară, de la ora 21:00, în ultimul sfert de finală de la Campionatul Mondial de fotbal din Qatar 2022, într-unul dintre cele mai interesante dueluri de la această ediție a competiției.
Cele două echipe s-au mai întâlnit de 31 de ori până acum, dar doar 8 partide au fost oficiale, două dintre ele disputându-se la ediții precedente ale Cupei Mondiale. Prima dată în 1966, când Anglia s-a impus cu 2-0, iar apoi în 1982, când englezii au câștigat cu 3-1.
Englezii caută a patra calificare în semifinalele Cupei Mondiale, până acum fiind eliminați în sferturi la 6 ediții (1954, 1962, 1970, 1986, 2002 și 2006).
De cealaltă parte, francezii, care sunt deținătorii trofeului, au mai ajuns în semifinalele competiției mondiale de 6 ori, iar în alte două ocazii au fost eliminați în sferturi.
Citește și:
Anglia are în palmares un singur trofeu mondial, obținut la ediția de pe teren propriu din 1966. În schimb, naționala lui Didier Deschamps a cucerit de două ori titlul mondial, în 1998, pe teren propriu, și în 2018.
La această ediție a Cupei Mondiale, pentru un loc în finală, învingătoarea sfertului dintre Anglia și Franța o va înfrunta pe reprezentativa Marocului, care a eliminat în această seară Portugalia, după o victorie cu scorul de 1-0.
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo